Aankomende zondag wordt mijn lieve broertje, die ik inmiddels eigenlijk niet meer zo mag noemen aangezien hij twee koppen groter is dan dat ik ben, 18 jaar oud. Doorgaans sta je daar niet zo bij stil, maar eigenlijk is het toch wel bijzonder. Mijn broertje wordt volwassen!

Sterke band

Wij schelen in leeftijds verschil 4,5 jaar. Dus ik kan het me nog goed herinneren toen hij geboren werd. Natuurlijk niet alles heel letterlijk. Maar ik weet nog goed dat ik echt super vroeg ‘s morgens naar mijn opa en oma werd gebracht en dat zij zo lang op mij zouden passen, terwijl mijn broertje ter wereld kwam! Super trots was ik dat ik een broertje had gekregen genaamd, Alex. Alex en ik hebben eigenlijk bijna nooit ruzie thuis gehad, natuurlijk wel eens een onenigheid, maar ik denk dat iedere broer & zus dat wel eens heeft. Maar echt slaande ruzie, nee dat komt niet in ons woordenboek voor! Zo’n anderhalfjaar geleden ben ik samen gaan wonen en is onze band alleen nog maar sterker geworden. Omdat je elkaar nu niet meer dagelijks ziet, neem je veel meer de tijd om even lekker bij te kletsen.

Trots

Omdat we allebei ouder worden, maakt het leeftijds verschil straks helemaal niet meer uit. Dat merk je nu al super goed. Afgelopen vrijdag gingen we samen naar de stad om voor carnaval een outfit te scoren omdat we gesponsord werden door mijn ouders. We hadden om 12 uur afgesproken, zodat we eerst een outfit konden kopen om daarna nog gezellig te lunchen. En dat was echt super leuk. Ik ben dan zo trots op hem hoe hij alles doet op school en wat hij in de toekomst zou willen doen. Maar ook denk ik waaaa je wordt nu wel echt ineens ouder! Want hij gaat met vrienden dit jaar naar Portugal op vakantie, studeren, misschien naar het buitenland enzovoort. Maar goed alleen maar leuk natuurlijk. Verder ben ik ook zo blij dat mijn vriend en Alex het goed met elkaar kunnen vinden. Ik hoop dat Alex ook echt een super leuke vriendin krijgt, waar ik ook gezelligheid mee heb!

Eastpak

Maar goed, zondag zijn verjaardag. Je zou zeggen dat hij dan start met rijlessen, maar dat doet hij al. Ik denk eerder dat hij binnenkort al op mag. En dan vrees ik dat ik mijn auto ook vaker kwijt ben. Ik heb wel zin in zondag, weer mijn familie en vrienden zien. Op dit moment zit ik in mijn tentamenperiode dus het is ook nog eens een hele fijne onderbreking, een pauze moet op zijn tijd toch!? Als cadeautje geef ik samen met Wouter een nieuwe Eastpak rugzak. Die van hem is kapot en versleten, dus toe aan vervanging! Volgens mij wilde hij graag een grijze kleur, maar dat moet ik nog voor de zekerheid even na checken.

Fijne week iedereen & tot volgende week!

Liefs Aniek

Met dank aan Aniek
Blogger – writing with red lips – dreamer – hopeless romantic – in love with interior – friend – family- lover.