Donderdag 21 april is het Secretaressedag en zet Nederland natuurlijk al hun secretaresses even in het zonnetje. Een extra kopje koffie, haar stoel netjes aanschuiven en uiteraard kan een mooi boeket aan bloemen daar niet aan ontbreken!

Geschiedenis

Iedere derde donderdag van april wordt de Secretaressedag gehouden. Dit gebeurt al sinds 1989 in Nederland, maar Amerika was al eerder hiermee begonnen. De Secretaressedag is voortgekomen uit de Administrative Professionals Week in Amerika. Daar wordt de dag al sinds 1952 gehouden.

Bloemen van Greetz

Wil je als blijk van waardering jouw secretaresse een mooi cadeau geven? Ga dan voor een prachtige bos bloemen. Bij Greetz ben je aan het juiste adres. Zij hebben tal van boeketten waar jij uit kunt kiezen. Ga voor romantisch rood of puur wit! Kies de bloemen die bij jouw secretaresse passen en schrijf er, als je dat wilt, een leuke kaart bij.

Een eigen kaartje erbij

Bij Greetz kun je telkens terecht voor een origineel en uniek cadeau. Greetz combineert origineel en persoonlijk op de perfecte manier, want je verstuurt niet slechts een leuk cadeau. Je hebt bij ons namelijk de mogelijkheid om een eigen kaartje mee te mee te versturen, ook als jij op zoek bent naar bedankje bloemen Secretaressedag.

Liever iets anders

Verras je jouw secretaresse liever met iets anders? Geen probleem; ook daarvoor slaag je bij Greetz. Een mok met haar naam, heerlijke chocolade of een welness cadeau; je vind het allemaal. En let op; voor 22.00u besteld, morgen in huis! Waar kies jij voor?

 

Image Credits: Greetz.