Hoe heerlijk is het om jezelf af en toe eens te verwennen met iets kleins? In de rubriek ‘Kado’tje voor jezelf’ praat ik je iedere week bij over de leukste cadeautjes die jij verdient! Op onze website vind je natuurlijk onwijs veel leuke cadeautjes voor iedere gelegenheid. Maar hoe leuk is het om jezelf zo af en toe een kleinigheidje te geven? Heel leuk als je het mij vraagt! Zo nu en dan koop ik een nieuwe CD voor mezelf, die ik vervolgens helemaal grijs luister. Ben je benieuwd naar mijn favoriete albums? 

1989

Het perfecte cadeautje voor jezelf: een CD van je favoriete artiest! Misschien vindt je me ouderwets, maar papieren boeken, originele DVD’s en CD’s vind ik het allerleukste wat er is. En omdat ook ik mezelf wel eens een klein cadeautje gun, kocht ik het nieuwe album van Taylor Swift vorige week. Dit album, 1989, staat bomvol geweldige nummers waarop je niet alleen kunt dansen maar ook heerlijk mee kunt weg zwijmelen. De CD draait overuren en echt, wat een aanrader!

Multiply

Multiply, het tweede studioalbum van niemand minder dan Ed Sheeran, is meer een verslaving dan een leuke CD. Dit album kocht ik begin juli, en luister ik nog steeds regelmatig. Deze geweldige CD staat vol nummers waar je heerlijk mee kunt wegdromen. De rustige nummers zijn perfect voor tijdens het huiswerk maken of als je lekker in je bed ligt. Hits zoals Sing, zijn weer heel fijn om even los te gaan. De afwisseling daarin maakt de CD een echte musthave! Dit album en 1989 van Taylor zijn allebei verkrijgbaar in een deluxe-uitvoering. Beide albums bestaan dan uit nog meer te gekke nummers! Ook dit album koop je bij Bol.com. Natuurlijk is daar ook het vorige album van Ed Sheeran, +, verkrijgbaar!