Veel mensen zeggen dat het de mooiste dag van hun leven is; trouwen, het moment waar je elkaar eeuwige trouw belooft. Je kan deze dag opnieuw of voor het eerst beleven bij Kadopagina.nl! Hoe? Lees snel verder!

Dit is de unieke kans om een speciale dag met je geliefde te beleven! Vraag hem of haar dan nu ten huwelijk en trouw voor één dag. Geef de liefde van je leven het Ja-woord onder een mooi versierde rozenboog. Je kan deze dag op verschillende pracht locaties beleven, zoals op het strand, prachtige kerken, forten of een boot! Zelfs de muziek kunt u zelf uitzoeken!

 

Ook voor de kleding wordt gezorgd. De bruid kan kiezen uit vele jurken in alle maten en stijlen. Van ingetogen klassiek tot overdadig kitsch met rushes, er is een brede keus. Voor de bruidegommen zijn er echte jacquets en hoge hoeden. Just like a gentle man! Voor de kleintjes zijn er schattige bruidsmeisjes jurkjes en kleine jacquets!

 

Zodra je de kleding hebt uitgekozen ga je samen op een fotoshoot! De “huwelijks” ceremonie zal onder een rozenboog plaatsvinden. Schuif de ring bij je om de vinger en geef elkaar tijdens de spetterende (mini)ceremonie het beroemde jawoord! De kus wordt met een foto vastgelegd, zodat jullie deze geweldige dag niet snel zullen vergeten!

 

 

Dus zoek je nog iets leuks voor Valentijnsdag en wil je jouw geliefde echt verrassen? Ga dan naar Kadopagina.nl en boek deze romantische dag snel! Op de website staat alle informatie die je nodig hebt. Verder kost het maar € 65,- , toch iets goedkoper dan een echte bruiloft! Een echte aanrader namens eenkadovoor!