Ik ben momenteel bezig met een geheim project, het heeft te maken met een feestje en een bepaalde persoon. Het is de bedoeling dat het geheim blijft tot het einde maar ik moet toegeven dat ik heel slecht ben in dingen geheim houden. Toch heb ik in de afgelopen jaren een aantal tips gekregen om iets stil te houden. Ben jij net als ik een enorme flapuit en op zoek naar de juiste tips en tricks om voortaan de pret niet van te voren te bederven? Ik deel deze tips samen met jou!

Het maakt niet uit wat je stil moet houden, de jarige mag van NIKS weten!

Een geheim hebben

Heb jij een groep aangemaakt op WhatsApp? Zodat je zonder dat de jarige er vanaf weet kan communiceren met een groep. Onwijs handig natuurlijk maar zorg wel dat jullie de groep een aparte naam geven. Een groep genaamd: Verjaardag van Lotte of cadeau voor Geert is te simpel. Stel je voor dat de jarige mee leest. Let ook op dat jullie niet spreken over de groep waar de persoon in kwestie bij is. Je wilt natuurlijk niet dat hij zich buitengesloten voelt of lastige vragen gaat stellen.

Een cadeau

Tijdens de zoektocht naar een geschikt cadeau vallen je ogen op het juiste cadeau, natuurlijk via eenkadovoor.nl :). Dat is ‘m! Door al je enthousiasme vertel je het liefst iedereen over dit cadeau. Iedereen inclusief de jarige zelf. Oeps.. Bel niet gelijk iedereen op die je kent, zo voorkom je dat iedereen het weet binnen een korte tijd en het terecht komt bij de jarige.

Uitnodigingen

Je hebt het feest helemaal geregeld. Nu is het aan jou de taak om iedereen uit te nodigen. Wat kan daar nou mee mis gaan, helemaal niks toch? Je maakt een Facebook evenement aan en nodigt iedereen uit. Klaar is kees maar dan gebeurt het, de mini-hart verzakking. Je hebt de jarige ook uitgenodigd…… Door alle spanning ben je zo erg bezig geweest met de jarige, waardoor je haar of hem direct bij de gastenlijst hebt toegevoegd. Nu is het natuurlijk geen verrassing meer..

Wees niet bang, het kan de beste partyplanner overkomen dat zij iets verklapt. Zo kwam Tara er vroegtijdig achter dat haar vriend voor haar verjaardag een hele leuk verrassing had geregeld. Wat natuurlijk toen geen verrassing meer was. Benieuwd hoe dat ging? Lees dan hier haar verhaal!