in

Een kaartje voor jouw lief

Je kunt het tegenwoordig zo gek niet bedenken of je kunt het wel cadeau geven. Meestal kan het ook nog per post cadeau worden gegeven. Per post is natuurlijk extra leuk voor jouw Valentijn. Wil je het dit jaar simpel houden, zonder luxe en ingewikkelde cadeaus? Verras jouw Valentijn in ieder geval met een kaartje! Onze tips;

Niet duur

Als je het gewoon simpel wilt houden; dan ga je dus voor een Valentijnskaartje. Simpel, met heel veel waarde. Bij Greetz hebben ze een ruime keuze aan de liefste, leukste en romantische kaartjes voor Valentijnsdag. Want een kaartje hoeft niet saai te zijn (en ook niet duur), daar kun je zelf voor zorgen! Kies bijvoorbeeld voor een ansichtkaart met een eigen foto; persoonlijker kan niet. Dit hoeft overigens geen foto van jezelf te zijn, het kan natuurlijk ook gewoon een andere mooie foto zijn.

Liefde en geluk

Zo lief, een geluksmunt! Verras jouw lief met een geluksmunt met een tekst erop die geluk en liefde geeft aan wie jij het cadeau doet. Daar maak jij jouw Valentijn heel blij mee, anoniem of niet! Tip; met deze kaart steek je ook iemand een hart onder riem.

Een mooie brief

Een kaartje is lief en leuk, maar je kunt ook een persoonlijke brief of een gedicht schrijven. Schrijf jouw gedachten eerst op een kladje of type ze misschien zelfs eerst uit. Daarna schrijf je het heel netjes, op luxe wit papier. Als je mooi briefpapier hebt dan is dat natuurlijk ook leuk, maar dat hoeft niet.Vroeger sloten ze zo’n mooie brief natuurlijk af met een echte zegel, dat zou het helemaal echt maken hihi. Maar zo’n mooie brief maak je zeker indruk.

Waar je jouw Valentijn ook mee verrast deze Valentijnsdag; zorg dat het gemeend is. Dat is tenslotte het allerbelangrijkste; dat het uit jouw hart komt!

Image Credits: Pixabay.

What do you think?

cadeaus

De mooiste momenten waarop je cadeaus kunt geven

cadeau van papa

Het kado’tje als papa op reis gaat…