in ,

Een kado doorgeven: durf jij het?

Iedere week hebben wij een stelling of een vraag, die in de meest brede zin van het woord te maken heeft met verjaardagen of feestdagen. En daarbij zijn wij benieuwd naar jouw reactie! Iedere maand verloten wij een kadobon van Bol.com onder alle reacties; ook altijd leuk! We zijn benieuwd naar jouw mening!

Oké, waarschijnlijk heeft de ander veel moeite gedaan om een passend cadeau voor je uit te zoeken, maar het is simpelweg niets voor jou. Dan sta je ineens voor een splitsing: hou je het kado waarvan je weet dat je het toch nooit gaat gebruiken of geef je het door aan een ander?

De vraag van de week is dan ook: Hou jij een ongewild cadeau zelf of geef je het door?

Geen moeite mee

Hoe leuk een cadeautje ook is, soms is het simpelweg jouw smaak niet. Amerikanen hebben geen last van deze gewetenskwestie. Bijna de helft van de vrouwen in de V.S. legt ongewilde cadeaus weer netjes ingepakt onder de kerstboom of geeft het weg tijdens een verjaardag.

Oh: één van de meest foute cadeaus om te geven is toch echt een abonnement op de sportschool. Geld is dan weer wel gewenst, maar niet erg persoonlijk.

What do you think?

One Comment

Loading…

0

Sparen met spaarpotten: zo doe je dat

Onderbroeken bedrukken: een uniek kado