Met het juiste liedje kan je de juiste emotie raken. Hoe bijzonder en persoonlijk zou het daarom zijn als je iemand een lied cadeau zou kunnen doen? Een cadeau zo persoonlijk dat het een liedje voor de jarige zingt en hem of haar bij zijn of haar naam noemt.

Stel je song samen

Bijzonder, niet waar? Nou, met het sturen van dit speciaal verjaardagslied met naam, kan dit nu! Met deze verjaardag Surprise song wordt de jarige persoonlijk toegezongen door middel van een door jou gemaakte lied.

Beantwoord vooraf een zestal vragen en je cadeau wordt vanzelf in een lied samengesteld. Daarin kan je bijvoorbeeld aangeven wat voor bijnaam jij voor de jarige hebt. Ook kan je een persoonlijke boodschap hierin toevoegen. En binnen no time heb jij dan een cadeau samengesteld dat niemand je na kan doen. Verder kan je je surprise nog persoonlijker maken door je eigen foto’s en tekst toe te voegen op een CD waarvan ook de design door jou is uitgekozen. En voor je het weet is je Surpise song af!

En zingen maar!

Als je vind dat jij een gouden keel hebt, dan kun je het liedje zelf inzingen. Maar voor degenen die de gezonde oortjes van hun geliefden liever sparen, kan je ook kiezen een Surprisemassage via de telefoon in te spreken en dit op de CD toe te voegen.

Je eerste CD

Nu je klaar bent mag je jezelf officieel een songwriter noemen aangezien je je eerste liedje hebt ‘geproduceerd’. De kans dat je deze op de radio terug zal horen is klein. Maar toch, het is het allerleukste en meest persoonlijkste cadeau dat je mag weggeven.