De zomervakantie is pas een maand voorbij, maar grote kans dat jij er nu stiekem alweer aan toe bent!  Ook is het weer gedaan met het zonnige, warme weer. Begin jij al in een winterdipje te belanden? Ga dan eens een heerlijke dag ontspannen! Geniet van een wellness break met deze kadobon van Gadgethouse. Leuk om te geven natuurlijk, maar ook heerlijk om voor jezelf te houden!

Relax!

Hoe fijn is het om even alle stress te vergeten en een dagje heerlijk te ontspannen? Heel fijn! Speciaal voor jou uitgezocht: een kadobon voor een dagje wellness.
Deze ontspannende dag zal bestaan uit de volgende drie onderdelen waardoor jij niets anders kunt dan relaxen!

Hoofdmassage
Met deze hoofdmassage wordt de huid gladder, voert afvalstoffen af en stimuleert de huidfuncties. Zo ontstaat een intens gevoel van welzijn; geest en lichaam komen in balans!
Hot-stone massage (rug/schouder)
Ervaar optimale ontspanning via de helende werking van de warme stenen.
Bella Donna gezichtsbehandeling.
Geef de huid al het goede van de zee. Actieve ingrediënten van speciaal zeewier hebben karakteristieke overeenkomsten met de stoffen die aanwezig zijn in de huid en zorgen daarom voor een frisse en jonge uitstraling.

Praktische info

De kosten voor deze dag, die ongeveer drie uur zal duren, zijn €69,- per persoon. Dit dagje wellness beleef je in Hapert, Noord-Brabant. Is dit voor jou niet in de buurt? Er zijn nog veel meer kadobonnen voor wellness dagjes te koop in de webshop! Door het grote aanbod kadobonnen kan je deze ontspannende dagjes door het hele land beleven. Bekijk hier het gehele aanbod van de kadobonnen! Ook leuk om te weten: dit arrangement is geschikt voor alle leeftijden en daardoor ook leuk om samen met bijvoorbeeld je dochter heen te gaan! Ben of ken jij iemand die het verdient om eens lekker te ontspannen? Doe jezelf of een ander deze kadobon cadeau!