Wat is een originele manier om het jaar te beginnen? Die drie zoenen en “een gelukkig nieuwjaar” kennen we ondertussen wel. Ik weet wel een hele speciale manier om het nieuwe jaar in te gaan.. Een helium ballon loslaten waarop “Happy New Year” staat. Hij komt van Greetz. Tuurlijk ga ik het niet die nacht doen, dan komt de ballon nooit zo ver door al het vuurwerk, maar ik ga het de volgende dag doen.

Heel vaak komt het voor dat er de volgende dag familie langskomt om elkaar een gelukkig nieuwjaar te wensen. Om dit jaar nog knallender te beginnen zal ik een helium ballon loslaten. Misschien willen meerdere mensen erbij staan, dan kunnen we allemaal een wens doen en de ballon samen loslaten of we kunnen onze nieuwe voornemens hardop zeggen en dan de ballon  loslaten. Er zijn zoveel leuke dingen die je kunt doen met de ballon! Je kunt ze zelfs opsturen en een postbode zal het langsbrengen. Er is toch niets leuker dan een enorme doos te krijgen zonder gewicht met een ballon? Een originele manier om iemand een gelukkig nieuw jaar te wensen doe je zo!

Greetzballonnen

Op Greetz is het mogelijk om verschillende soorten helium ballonnen te verkrijgen die met nieuwjaar te maken hebben. Zo heb je een vierkante folie ballon, een folie ballon in de vorm van een ster of een ronde folie ballon. Je hebt verschillende printen. Op de meeste staat “Happy New Year”. Ook heb je een leuke ronde folie ballon waarop een fles en glas champagne staat afgedrukt. Wat past dat er goed bij! Het is zeker een kadotip, want wie verwacht nou zoiets? En niks is leuker dan een onverwachtse en originele manier van iemand een gelukkig nieuwjaar wensen. Een top cadeau!

Ballonnen

De helium ballonnen hebben de hoogste kwaliteit. Je kan zelfs een kaart mee sturen met de ballon. Het kaartje wordt dan speciaal vastgemaakt aan de ballon. De ballon zal ook in een speciale cadeauverpakking worden geleverd en wordt verstuurd per pakketservice.