Natuurlijk hebben de allerkleinste nog geen benul van Sinterklaas, maar uiteraard worden zij ook verwend met mooie kado’s door Sinterklaas. Bart Smit heeft altijd kado’s voor iedereen. Hieronder een top 5 eerste Sinterklaas kado’s voor baby’s.

Eerste Sinterklaas:

1. Baby Gym Deluxe

Baby gym deluxe is een multi-activiteiten speelgoed. Hiermee leer je kindje zijn bewegingen coördineren. Het speelgoed trekt de aandacht van je kind aan met de lichtjes, de geluiden en de kleuren. Ook zijn er 3 verschillende speelposities mogelijk: op de rug liggend, zittend of rechtopstaand. Het centrale paneel kan tot dubbele activiteitentafel omgevormd worden: aan een kant een piano met oplichtende toetsen en leuke deuntjes, aan de andere kant een bord met manuele en elektronische activiteiten. De activiteitentafel is in hoogte verstelbaar. Het is geschikt voor kinderen vanaf 3 maanden.

2.Woezel & Pip – Autostoelspeeltje

Het is best lastig om een kind op de achterbank stil te houden, vooral tijdens een lange rit. Een druk of huilend kind leid de bestuurder van de auto natuurlijk ook heel erg af. Gelukkig zijn hier veel verschillende oplossingen voor! Zoals deze autostoelspeeltje van woezel & pip. Het houd je kind bezig tijdens een autoritje. Het is eenvoudig te bevestigen op elk autostoeltje en zorgt voor veel speelplezier

 

3. Disney Winnie de Poeh pluchen figuren

Disney is niet meer weg te denken uit ons leven. Het merk tovert al bijna 100 jaar een lach op het gezicht van jong en oud en wekt tientallen herinneringen op. Winnie de Poeh en zijn vriendjes zijn gek op knuffelen en willen graag beste vriendjes met jouw baby worden. De knuffels zijn erg zachte pluche beesten en ca. 25 of 61 cm groot.

 

4. Boxpakje zebra met mutsje

Dit super schattig boxpakje met mutsje, houd je baby lekker warm op de koude winterdagen. Het pakje is unisex dus zowel geschikt voor jongens, als voor de meisjes. Het heeft een schattige zebra print en de sluiting is met drukknoopjes.

5. Mijn Boerderij Speelboek

Elke bladzijde in dit speelboek laat een boerderij diertje zien en sommige bladzijdes hebben zelfs een kiekeboe element! Een zachte koe rammelaar beweegt mee met het omslaan van de bladzijdes. Leuk en leerzaam voor baby’s vanaf 0 maanden.