Een kraammand is hartstikke leuk om te geven maar wel lastig om te maken. Creativiteit is een van de belangrijkste dingen die je nodig hebt bij het maken van een kraammand, maar wat doe je als je een beetje inspiratieloos bent? Nou, dit artikel lezen!

Maak je eigen kraammand!

Een kraammand is een mand waar cadeautjes in zitten voor moeder en baby. Sommige mensen kiezen er ook voor om nog kleine dingetjes erin te doen voor vader, maar dat mag je natuurlijk helemaal zelf weten. Om de kraamtijd – tien dagen – door te komen mag er elke dag een cadeautje open gemaakt worden. Meestal wordt er gekozen voor cadeautjes die nog leuk zijn voor later, maar ook een leuk kledingsetje wat het kindje gelijk aankan of een flesje bier voor papa is ook erg in trek.

Tandendoosje met naam

Waar doet de tandenfee toch steeds al die tandjes? Nou, die bewaart ze in een leuk doosje met een nijntje-figuur erboven op! Om het nog specialer te maken wordt de naam van het kindje erop gezet. Dit tandendoosje is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Van dezelfde serie is ook een nachtlampje verkrijgbaar, uiteraard ook met naam.

Spaarpotje met foto

Sparen voor later wordt een stuk leuker met deze originele spaarpot. Maak de spaarpot uniek door er een leuke foto op te laten zetten.

Lekkere knuffel

Kinderen vinden niks leuker dan een lekkere knuffel om te kroelen. Bij yoursurprise.nl is veel keuze uit verschillende soorten knuffels én jij kan ze zelf bedrukken met een eigen tekst en/of foto!