Op pakjesavond bezorgt de Sint behalve cadeaus natuurlijk ook heerlijk snoepgoed! En wat is lekkerder en leuker dan snoep met jouw naam er op? Eenkadovoor heeft enkele lekkernijen op een rij voor je gezet!

Chocolade genot

Chocoladeletters zijn een onmisbare lekkernijen tijdens Sinterklaas. Een heerlijk cadeau voor in de schoen of voor pakjesavond! En de maak ze nu nog lekkerder door  je eigen foto, logo of tekst op de letter te laten drukken! Via de gebruiksvriendelijke foto editor maak je gemakkelijke en een  mooi design. Het ontwerp wordt op de witte chocolade gedrukt. De letter wordt gedecoreerd met hazelnoten en koffiebonen. Een echt uniek en smakelijk cadeau voor Sinterklaas!

 

Maar buiten de heerlijke letters om zijn er ook andere lekkernijen van chocola. Zo heb je de choco schoen; een schoen die er leuk uit ziet en heerlijk smaakt! En ook deze delicatesse kan je laten bedrukken met je eigen foto, tekst en logo. Dus misschien vind jij wel een choco schoen in je eigen schoen!

 

Of wacht je van een grote Sinterklaas van chocolade. Nu denk je vast “die kan ik ook in de supermarkt kopen”, maar deze Sint is te bedrukken met jouw eigen tekst, foto of logo! Dus is het een perfect cadeau om te geven aan je geliefde of juist zakenpartner. In de smaak zullen deze delicatessen zeker!

 

Eerlijk gemaakt

Mocht je nou twijfelen over de kwaliteit van de chocola, wij kunnen je met een gerust hart vertellen dat je een eerlijk en lekker product in handen krijgt!
Het wordt namelijk gemaakt van bonen afkomstig van boeren die meewerken aan het Quality Partner Program van Callebaut. Dit programma zorgt voor betere werk- en leefomstandigheden voor de deelnemende cacaoboeren uit derde wereldlanden. Zo kun je met een gerust hart genieten van de heerlijkste chocolade!

De Callebaut chocolade is van Belgische makelij en wordt altijd ambachtelijk gemaakt, dus mocht één van deze overheerlijke chocolade verrassingen treffen in je schoen of de zak van de Sint, dan weet je zeker dat je echt goeie chocolade in hand hebt!