in

Eindexamen cadeaus

Voor je het weet is het zover en krijgen de kandidaten de uitslag van de examens te horen! Spannend voor de leerlingen die het examen hebben afgelegd. Als ze zijn geslaagd geven ze meestal een feestje, maar een feestje is geen feestje zonder cadeaus. In dit geval examencadeaus. Leuke gadgets met daarop bijvoorbeeld geslaagd! Wij hebben een aantal leuke producten gevonden die wij zullen uitlichten. De cadeaus zijn zowel voor jongens als meisjes.

Onvergetelijk

Jouw examen, en dan vooral het slagen hiervoor; is natuurlijk onvergetelijk! Daar hoort ook een onvergetelijk cadeau bij, niet? Verras iemand met een onvergelijkelijk cadeau; een slipcursus, bungy jumpen, racen… iets wat je normaal niet zou doen.

Mooi sieraad

Ook iets heel bijzonder en persoonlijks; een mooi sieraad! Een mooie ketting die zij bij de diploma uitreiking kan dragen of een mooie ring. Een mooi setje met oorbellen en een ketting natuurlijk ook.

Weekendje weg

Samen een weekendje weg, met jouw vader, moeder of misschien zelfs allebei! Naar een mooie stad waar je misschien nog nooit bent geweest of juist een stad waar jullie heel graag komen. Hier kun je herinneringen maken die voor altijd blijven. Als dit boven het budget is, kijk dan eens of je een mooie deal kunt scoren bij Vakantieveilingen of Groupon. Dit geldt trouwens ook voor een avondje uit; uit eten of naar het theater. En dit is natuurlijk ook super om kado te geven.

What do you think?

Help: wijn kiezen voor een wijnliefhebber

Originele woningcadeaus scoren (voor housewarming)