ergste cadeaus
Wat zijn de vier vreselijkste cadeaus om te krijgen van je vrouw? Dit is ons lijstje… vrouwen opgelet dus!

Gereedschap

Wat is erger dan van je vrouw als cadeau een lijst krijgt met klusjes die je moet doen? Juist, het gereedschap waar je de klusjes mee moet doen! Boren, het huis schilderen, dingen in elkaar zetten: vreselijk! Tenzij je hier van houdt natuurlijk, dan vind je het misschien wel heel leuk om dit cadeau te krijgen.

Antirimpelcrème

Tja, ook mannen vinden het niet leuk om geconfronteerd te worden met rimpels en om antirimpelcrème cadeau te krijgen. Dit kan je gewoon niet maken, zelfs niet als hij er om vraagt. Want laten we eerlijk zijn; als je hier om vraagt dan kan het alleen maar als grapje bedoeld zijn. Een beetje verzorging kan geen kwaad, maar dit cadeau zal als beledigend gezien worden. Of het nu zo bedoeld is, of niet. Dus dames: doe het niet!

Gekleurde stropdas

Een stropdas met felle kleuren, zoals groen, roze, fel rood, blauw: wie wilt dat nou krijgen als cadeau? Juist, niemand inderdaad. Of een stropdas met allerlei figuurtjes erop die je nooit zal dragen. Deze cadeaus zijn misschien wel leuk om een keer te dragen als grapje of voor een fout feest maar de rest van het jaar zal hij toch in de kast liggen. Geef alleen een stropdas cadeau als je zeker weet dat de ontvanger stropdassen draagt.

Een abonnement op de sportschool

Een abonnement op de sportschool, dat is nogal een hint! Dat je niet sportief genoeg bent, niet gespierd genoeg… Ja, een minderwaardigheidscomplex is zo geboren, net als bij de antirimpelcrème. Als hij wil gaan sporten, dan regelt hij dat abonnement zelf toch wel?!
Bekijk hier wat wel een leuk cadeau voor hem is!