Gadgets om het eten en drinken makkelijker, comfortabeler en leuker te maken; in deze blog geven wij je enkele (kado)tips! Ben je benieuwd of er iets handigs voor jezelf of voor iemand anders tussen zit? Lees dan snel verder!

Be the bob!

“De Bob heeft 0% alcohol op!” luidt de bekende slogan. Deze A-tester is een handige digitale alcoholmeter. Wil je weten hoeveel de bob gedronken heeft of wil je gewoon weten wat jouw alcoholpromillage is aan het eind van de avond, dan is deze digitale alcoholmeter de gadget voor jou! De tester heeft een semi-conductor alcohol sensor. Je kan hem zo vaak gebruiken als je wilt, want deze gadget werkt op twee AAA batterijen! Dus voorkom ongelukken, en gebruik deze A-tester!

Ice-crusher!

Wil jij ook gecrushed ijs voor in je eigen cocktail, sapje, frisdrank of wijn? Daar kan  je deze ice crusher van Leopold Vienna voor gebruiken! De ice crusher heeft een leuk design en eendraaimechanisme werkt gemakkelijk. Het werkt simpel; gooi ijs klontjes in de machine, crush het ijs en there you go! Kortom; een handige gadget voor in de keuken, maar voor warme zomer dagen! Bestel ‘m hier!

Title

Peper en zout, zie het maar als Bonny en Clyde; onmisbaar op tafel. Daarom is een leuke peper en zout setje wel op z’n plaats. Bij voor-thuis.nl hebben ze zo’n leuk setje! Dit peper en zoutstel Saltpants van het merk Fred is decoratief en functioneel tegelijk! Dit “stel” heeft de vorm van een mannetje met broek. In de broek zit de peper en in het mannetje zit het zout. Doe zijn broekje uit om peper te strooien… Hartstikke leuk dus!  Het setje is niet heel groot; 14 x 8 cm groot. Dus wil je een leuke, handige decoratie voor op tafel? Bestel dan deze toffe set!