Afgelopen vrijdag was het zo ver! Ik mocht voor Eenkadovoor naar het event van The Body Shop in Amsterdam. Ik ben persoonlijk groot fan van de producten van The Body Shop, dus je kunt je voorstellen dat ik mijn geluk niet op kon. Om één uur was ik er. We werden vriendelijk ontvangen en verzamelden ons binnen. Daar hebben we nog eventjes gewacht totdat het groepje compleet was.

Heerlijk verwend

Bij binnenkomst stonden alle producten al uitgestald. Ik kon het niet laten om er meteen op te duiken en overal foto’s van te maken. Heerlijk! Mijn oog viel meteen op de nieuwe producten met de geur Glazed Apple (typisch Engels). Deze producten zijn allemaal nieuw.

Vervolgens mochten we naar boven, waar nóg veel meer producten stonden. Ik heb mijn ogen uitgekeken, echt waar! We kregen allemaal wat drinken (en er stond een etagère met heerlijke koekjes en cakejes, hmm!) en de presentatie begon. Ik vond het wel grappig de ze tijdens (en voor) de presentatie de naam Kruidvat een aantal keer lieten vallen. Ze zeiden dat het lastig was om met zulk soort winkels te concurreren. Ik werk daar, dus ik begrijp hun punt heel goed. Het zijn toch een beetje ‘bulkgoederen’. Ik investeer persoonlijk wel graag in wat duurdere producten met een goede afkomst (zoals The Body Shop, dus).

We kregen te zien hoe arganolie wordt gemaakt (of in elk geval, de productie tot de uiteindelijke ‘kern’) en er was een filmpje over shea boter. Bizar dat er zoveel werk in de productie zit! Wel een mooie gedachte dat The Body Shop echt investeert in de mensen in minder bedeelde gebieden (in het geval van argan is dat bijvoorbeeld Marokko, maar ook in Italië en Engeland wordt geproduceerd) en een eerlijke prijs aan hun werknemers betaalt. Op deze manier bouwen zij ook een beter bestaan op.thebodyshop

Leuke nieuwtjes

Er waren een paar leuke nieuwtjes van The Body Shop:

  • De nieuwe geurlijn Glazed Apple. Deze geur is zó lekker. Ik kan mijn neus niet uit de Body Butter houden. De lijn bevat onder andere een body butter, een bath jelly, lip gloss en een geweldige cadeauverpakking waar allerlei spulletjes in zitten uit de lijn. Al houd je niet van appel, ik durf te wedden dat je dit heerlijk vindt.
  • Er is een nieuwe geur! De geur White Musk zal iedereen wel kennen, deze nieuwe geur heet Red Musk! Dit is een typische signature geur van The Body Shop. Dit is een heel bijzondere geur: er zitten namelijk geen bloemen in. Er zit onder andere peper en tabak in. De geur is zwoel, mysterieus en echt verslavend lekker.
  • Make-upjes! Naast twee prachtige oogschaduwpalettes komt The Body Shop nu ook met nagellak. De kleuren zijn bijpassend bij de oogschaduwpalettes, dus het is een extra leuk om een setje te maken. Ook leuk voor de wat jongere meisjes is de Lip and Cheek Doll. Deze iconische stain is nu verkrijgbaar in een nieuwe kleur rood en in een mega schattige verpakking. Een perfect cadeautje voor al je vriendinnen!
  • En natuurlijk de super leuke cadeauverpakkingen. Als er dit jaar een pakje van The Body Shop onder de boom staat, weet ik zeker dat jouw kerst niet meer kapot kan! We kregen tijdens de presentatie een heleboel nieuwe producten voor in de goodiebag. Het voelde al een beetje als een vroege kerst! Een aantal van deze producten ga ik voor jullie reviewen op Eenkadovoor.nl.

Dus ben je op zoek naar een leuk cadeau; check deze Tin Of Treasures dan! In deze grote appels zitten miniverpakkingen van de body butter, de body lotion, shower gel, body polish en bath lily. Zo leuk! Ook leuk als cadeau; de nagellakjes van The Body Shop worden binnenkort als een setje verkocht samen met een handlotion. Dit setje zal extra aantrekkelijk worden geprijsd, dus het is een cadeautje voor elke portemonnee.

Ik vond het te gek om bij dit event aanwezig te mogen zijn en wil The Body Shop bedanken voor de informatieve middag!