Volgende week is het alweer Valentijnsdag! Als je het goed aan wil pakken dit jaar, koop je een geschenkset. Verras je vrouw met een lekkere parfum of douchegel. ValentijnsCadeaus waar iedere vrouw blij mee is! Deze zijn natuurlijk ook geschikt voor een verjaardag (of zomaar). Voor elk budget vind je een geschikt cadeautje.

Heerlijk ruiken met Dolce&Gabbana

Kies bijvoorbeeld voor deze geschenkset van Dolce&Gabbana Light Blue! Deze bevat een eau de toilette van 25ml en een douchegel van 50ml. De populaire geur van Dolce & Gabanna is een sprankelend parfum vol met bloemen- en fruitnoten.

Het parfum bevat onder andere aroma’s van Siciliaanse citroen en Granny-smith appels.

Voor élke vrouw geschikt

Een setje dat voor elke vrouw en voor elke leeftijd geschikt is, is dit setje van Nivea Diamond. Deze bevat een Diamond Gloss shampoo, een Diamond Touch douchegel en een lippenbalsem. Drie producten die elke vrouw wel gebruikt.

Door de leuke verpakking en betaalbare prijs is dit een geschikt cadeautje voor elke gelegenheid!

Voor mama-to-be

Voor aanstaande moeders is dit een extra leuke verrassing. De Earth Mama geschenkset is namelijk speciaal gemaakt voor nieuwe mama’s. Op de voorkant staat de tekst ‘A little something for mama-to-be’. De set bevat onder andere een mama-olie, een body butter en twee theezakjes.

Laat mama-to-be optimaal genieten van de zwangerschap en maak haar extra mooi met deze set!

Het fijne aan Bol.com is dat je nog lekker laat een bestelling kunt plaatsen. Als je voor tien uur ’s avonds een bestelling plaatst, heb je je bestelling de volgende dag in huis. Bovendien is elke verzending bij een bestelling van meer dan twintig euro helemaal gratis. Heb jij dus iets goed te maken of wil je je van te beste kant laten zien? Plaats dan snel een bestelling bij Bol.com!