Celebs staan vaak bekend om hun extravagante uitgaven, ook bij cadeaus. Ook de laatste tijd bereikten ons weer allerlei nieuwtjes over extreme cadeaus. Lees je mee?

Vakantiecheque

Britney Spears lijkt nog warme gevoelens te hebben voor ex Justin Timberlake. Ze gaf hem en zijn verloofde namelijk een cheque van 10.000 Britse pond (ruim 12.000 euro) om samen van op vakantie te gaan. Het gerucht gaat dat Britney’s eigen verloofde Jason Trawick niet echt kon lachen om het cadeau van Brit Brit.

Schietbaan voor Lara Croft

Angelina Jolie heeft een heuse schietbaan gekregen van haar verloofde Brad Pitt. De schietbaan is geplaatst op hun landgoed in Zuid-Frankrijk en kostte zo’n 300.000 euro. Kaching, dat is nog eens een duur kado! Volgens een bron is het belangrijk dat Angelina zich goed kan ontspannen. “Als Angelina kan ontspannen op de schietbaan, heeft dat ook voordelen voor hun huwelijk. Je begrijpt dat zes kinderen opvoeden de nodige stress met zich meebrengt.”

Ehm.. wat?

Topmodel Doutzen Kroes kreeg onlangs ook een bijzonder cadeau: een korfbalpaal met de Friese vlag. De korfbalpaal is bedoeld voor haar zoon Phyllon en een stunt van de website KorfbalNL. Zij hopen dat het zoontje van Doutzen later ook gaat korfballen. Doutzen was er in elk geval blij mee en liet dat ook weten op Twitter.