Geen idee wat je wilt geven aan je beste vriendin? Dan is deze cadeaudoos van Halle Berry een perfect geschenk! Een heerlijke set, waar je iedere vriendin mee kunt verblijden.

Onmiskenbare stijl

De bekende actrice Halle Berry was de eerste afro-Amerikaanse die een Oscar in ontvangst nam voor ‘de beste actrice’. Halle Berry staat bekend om haar betoverende uitstraling,  haar buitengewone aantrekkingskracht en haar onmiskenbare stijl.  Dit vormde ook inspiratie voor haar eerste geur; Halle. Ik mocht van drogisterij.net deze heerlijke parfumset uitproberen! Fantastisch toch?!

Elegant en stijlvol

In de set zit een lekkere bodylotion, een douchegel en natuurlijk het parfum. De douchegel en bodylotion ruiken hetzelfde als het parfum waardoor je het achter elkaar kunt gebruiken zonder dat je meerdere geuren tegelijkertijd ruikt! De geur ruikt erg lekker zoet en ook de verpakking ziet er feestelijk uit. De geur omvat de essentie van de ongedwongen elegante, sexy en stijlvolle vrouw. Het parfum bevat onder andere Halle’s favoriete ingrediënten; heldere mimosa en vijgenbladen.

Deze set is fantastisch om cadeau te doen, maar je kunt het uiteraard ook voor jezelf kopen! De bodylotion en douchegel bevatten 75ml en het parfum 30ml, dus dat is best veel!  Ben jij benieuwd naar deze heerlijke cadeauset? Bestel ‘m snel hier!

Wil je ook een van jouw producten laten reviewen? Neem contact met ons op over de mogelijkheden!