Carnaval staat weer bijna voor de deur en we hebben er zin in! Haal dus al die leuke feest kleding uit de kast! Wat? Heb je nog niks leuks? Geen zorgen, want wij hebben leuke carnaval kleding tips voor jong en oud. Lees dus snel verder!

Hang de aap uit

Voor de kinderen is carnaval gezellig feest om lekker gek te doen (dat geldt ook voor volwassen overigens, maar dit terzijde). Dit pluche apenpak is daarom een leuk kostuum voor de vrolijke feestdagen! De maatjes vallen altijd net iets groter, maar dat is beter dan een te strak pak. Een leuke tip voor op school, feestje en voor carnaval natuurlijk!

 

 

Try to go the rehab!

Amy Winehouse mag misschien dan niet meer onder ons zijn, haar muziek en spirit zullen altijd voort leven. Dus ook tijdens de vrolijke carnavals dagen! Want met dit kostuum lijk je net op Amy!. De rok is een replica van de rok uit videoclip van haar bekendste lied “Rehab”. De pruik moet je er wel apart bij kopen, maar als je echt op de soulzangeres wil lijken, dan zit je met dit wereldbekende suikerspin kapsel helemaal goed! Wel een tip van ons: drink niet zoveel als Amy, anders eindig je ook net als de diva in kwestie, en dat willen we natuurlijk niet 😉

 

Zentai!

Misschien wel het leukste kostuum voor het vrolijke Brabantse feest; deze Zentaipakken zijn geweldig! Je kent ze meteen als je ze ziet! Het pak bedekt je hele lichaam, dus ook je hoofd en gezicht. Je kan wel door het pak heen kijken, maar de buitenwereld ziet jou niet. Prima voor uitbundige feestjes met een thema. En je valt zeker op! Benieuw welke pakken er allemaal te koop zijn? Ga dan snel naar Ditverzinjeniet.nl en neem een kijkje in het uitgebreide assortiment van deze toffe webshop!