Het festival seizoen staat weer voor de deur en dan is het handig om goed voorbereid de deur uit te gaan. Wij geven je daarom enkele gadget tips waar je het festival leven een stukkie leuker maakt. Lees dus snel verder!

Hip in je tentje

Bij een meerdaags festival als Pinkpop en Lowlands hoort natuurlijk het overnachten in een tentje. Nu spreek ik uit ervaring als ik zeg dat het moeilijk is je eigen stekkie terug te vinden de massa tenten. Daar is nu wel en oplossing voor; deze tent in de vorm van een Volkswagen Busje valt geheid op tussen alle saaie, eentonige tenten. In de tent is voldoende ruimte voor vier personen. De tent heeft een hoogte van 1.83 meter en een lengte van bijna 4 meter. Kortom: een hippe, leuke tent die ruim is en makkelijk is terug te vinden op het festival terrein! Bestel ‘m bij Ditverzinjeniet.nl!

Camper

Val op in de massa

Val op tijdens de late avond uurtjes met de Blink Bandz! Deze bandjes bevatten twee heldere LED lampjes, die op lichten bij elke beweging. Zo val je zeker op in het publiek. De bandjes zijn gemaakt van rubber en stretchen dus gemakkelijk mee. Deze toffe armbandjes zijn te koop in de kleuren groen, roze, oranje, zwart, wit of blauw. Dus doe de ga naar Megagadgets en bestel ze direct!

Bandz

Festival Feet

Festivals zijn gezellig, alleen wil het weer, zeker in Nederland, wel eens flink tegen zitten.  Maar is een manier om je schoenen op een handige en vooral grappige manier droog te houden; met de Festival Feet loop je er niet alleen kek bij, je schoenen blijven ook mooi! De plastic voetenbeschermers kan je voor meerdere dagen gebruiken, dus ze gaan een heel festival mee. Ze zijn verkrijgbaar in de kleuren blauw en rood. Bestel deze handige gadget bij Gadgethouse!

Festival Feet