in , ,

Column: Flirty 30 enzo

30 jaar, 40 jaar, 50 jaar… de meeste mensen zien er best tegenop als ze een kroonjaar bereiken. Maar waarom eigenlijk? Je bent toch zo oud als je je voelt? Kroonjaren; natuurlijk zijn het eigenlijk gewoon verjaardagen zoals iedere andere verjaardag. Maar persoonlijk vind ik het wel leuk om die kroonjaren extra te vieren. En ach, je bent zo oud als je je voelt!

Flirty 30

Zo vanaf je 28ste verjaardag zie je hem al aankomen, Flirty 30 oftewel je 30ste verjaardag. De één vindt het vreselijk; de andere vindt het geen probleem. Ik weet nog goed dat mijn man Leo 30 jaar werd en ik nog niet eens 25 jaar was. Oh, wat vond ik 30 jaar oud! Hij had er minder moeite mee en het kleine verrassingsfeestje dat ik had georganiseerd vond hij alleen maar leuk! Maar lang niet iedereen denkt er zo over hoor!

Wat dacht je van Joey van Friends, die vond het vreselijk! Of als Friends fan weet je dat ze allemaal wel iets hadden met hun 30ste verjaardag. Inmiddels ben ik zelf ook alweer 30 jaar en ik heb deze verjaardag ook met wat meer aandacht gevierd als andere verjaardagen. Het is toch een kleine mijlpaal.

Fabulous Forty

Hoewel Leo er absoluut geen moeite mee had om 30 te worden, zijn 40ste verjaardag vond hij wat minder ‘Fabulous’. Maar ja, 40 is ook niet niets en dit keer was er dan ook een groot feestje; wat overigens weer een verrassing was! Een vriendin van mij is pas ook 40 jaar geworden, ook met een surprise party! Heerlijk die voorbereidingen en de reactie achteraf. Het is ook een moment om iets extra’s te doen; zo had ik voor Leo een mooi filmpje gemaakt met foto’s van 0 tot 40. En die vriendin kreeg een mooi boek met foto’s, waar we allemaal iets moois in konden schrijven!

The Big Five O

The Big Five O, of Abraham of Sarah zien zoals wij in Nederland zeggen, dat is toch wel een mijlpaal! Ik moet altijd stiekem lachen als ik een Abraham of Sarah voor iemands deur zie staan. Toen mijn moeder 50 jaar werd, hebben we haar ook verrast met een mooi spandoek! Twee dagen lang zelfs, de eerste dag stond er op het spandoek ‘Zet de botox maar klaar, Astrid MORGEN 50 jaar!’ De dag erna hadden we het woord ‘MORGEN’ afgeplakt; nu was ze echt 50 jaar!

What do you think?

Leuk idee voor schoolfoto’s

Giraf Baby Cards; leuk!