Een foto is zoveel meer dan een beeld, een foto vertelt een verhaal en koestert een herinnering. Misschien wel de mooiste reis van je leven of het moment dat jij en je vriendje voor het eerst uit eten gingen. Er zijn zoveel leuke producten die je kunt personaliseren met je eigen foto’s. Wat kun je nog meer doen met je favoriete beelden?

1. Je bent om op te eten!

Deze te gave chocolade box bedrukt met jouw eigen foto is het perfecte cadeau voor iemand die van snoepen houdt. Het leuke is dat je dit cadeau kan delen. De chocolade box bevat 24 stukjes die samen één foto vormen.

Bonus: voeg ook je eigen tekst toe.  

2. Je bent om te knuffelen!

Ben je ook zo gek op knuffelen of ken je iemand die er geen genoeg van krijgt? YourSuprise.com heeft sinds kort een nieuw product. Namelijk een knuffel met je eigen hoofd erop. Misschien een beetje angstaanjagend als je ‘s nachts  wakker word en ziet dat deze knuffel je aanstaart. Afgezien daarvan is het een super origineel cadeau om te geven. Uitermate geschikt als iemand voor een langere periode op reis gaat en jou moet missen.

3. De mooiste herinneringen gebundeld!

Iedereen kent het wel: de ouderwetse albums volgeplakt met kinder-, vakantie- en trouwfoto’s. Tegenwoordig doen weinig mensen het nog op deze manier want je maakt in een handomdraai je eigen digitaal geprinte fotoalbum online. Je hebt de boeken in allerlei verschillende maten, keuze genoeg dus!

4. Balloontastisch!

Heliumballonnen zijn op zich al geweldig maar sinds kort heeft Greetz een heliumballon met eigen foto waardoor jouw heliumballon nog een tikkeltje  origineler wordt! Het leuke is dat zodra je de verpakking van de doos opent de ballon er vanzelf uitkomt. Wedden dat hij/zij verrast is!

5. Ik hout van jou

Perfect voor boven de bank, het bed of ergens anders in het huis. Een foto van iemand die jou dierbaar is op houten planken geprint. Met zo’n gave eyecatcher zorg jij gegarandeerd voor een hoop positieve reacties!