Weet je nog die ene vakantie naar Barcelona met de hele familie? Toen jij, tevergeefs, probeerde de fam en de hele Sagrada Família op de foto te krijgen? Mooie herinneringen blijven je altijd bij. Meestal in je hoofd of ergens op een foto die in een doos stof vangt. Waarom maak je niet een fotoboek? En laat het nu zo zijn dat de dames en heren van MyPhotoFun je hier een handje bij helpen!

In 3 stappen maak je een perfect fotoboek

Bundel die herinneringen en geef ze een prominente plaats in je huis. Het is een echte blikvanger en je hebt een leuk verhaal om te vertellen aan je visite. “Een paar jaar geleden toen wij in Barcelona waren …(vul maar in).”

Stap 1: Kies je foto’s

Download de gratis en gebruiksvriendelijke software. Upload hierin de mooiste vakantiekiekjes vanaf de computer of via Facebook en Google.

Stap 2: Decoreer je fotoboek

Nu is het aan jou om te besluiten welk fotoboek en welke stijl je wilt. Je gaat bij stap 2 bepalen hoe het boek eruit moet zien. Welke pagina indelingen wil je? Een roze of toch gele achtergrond? Een kader of toch een sjabloon?

Stap 3: Check, check en bestel

Je bent nu bijna klaar. Bekijk je kunstwerk online, verbeter of pas aan, voeg nog wat leuke spreuken en teksten toe en bestel je fotoboek!

myphotofun2

YES!: Heb je geen tijd, maar wil je een mooi en persoonlijk fotoboek? Treur niet, want MyPhotoFun heeft een fotoboekontwerpservice. Dit team ontwerpt jouw fotoboek. Kies bijvoorbeeld voor Joost, hij is een kei in details: “Ik ben zoals ze dat noemen een pietje precies. Het gaat mij om de details.”

Meer fotoboek voor minder

Een fotoboek maken is eigenlijk heel simpel, ook zonder hulp. Je kunt kiezen uit verschillende formaten; het fotoboek met harde omslag is verkrijgbaar in pocket tot large, van rechthoekig tot vierkant. Wil je meer dan de standaard 20 pagina’s aan foto’s, dan is dat geen enkel probleem. Voeg eenvoudig pagina’s toe. Je ziet ook meteen hoeveel geld je kwijt bent, zodat je niet voor verrassingen komt te staan.

Ook kalenders

Heb je nog een kalender in de wc hangen die je herinnert aan belangrijke verjaardagen? En zou het niet zoveel leuker zijn als de kalender mooie foto’s van dierbaren toonde in plaats van twaalf verschillende paarden? MyPhotoFun maakt ook mooie kalenders en familieplanners! Deze worden afgedrukt op stevig 250 grams glanspapier waar je ook goed op kunt schrijven.

myphotofun

Duurzame onderneming

Op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen neemt MyPhotoFun uiteraard zijn verantwoordelijkheid.

  • Alle MyPhotoFun bedrijfsactiviteiten en – producten voldoen minimaal aan de daarop betrekking hebbende wettelijke eisen en voorschriften, alsmede aan de eigen, strenge milieunormen
  • Zij gebruiken geen inkt en/of andere vluchtige stoffen voor het afdrukken
  • Alle verpakkingsmaterialen en verbruiks-materialen zijn afbreekbaar en/of herbruikbaar
  • De verzamelalbums dragen bij aan het milieu
  • Je gebruikt slechts één omslag voor verschillende aanvullingen