Heb jij al enig idee wat je aan je moeder gaat geven voor Moederdag? Al gedacht aan een foto? Er zijn namelijk genoeg leuke, originele en spontane fotocadeaus te vinden! In dit blog geven wij je enkele cadeau tips waarmee je jouw moeder echt zal verassen. Lees dus snel verder!

Foto schommel

Fotolijstjes zijn er in vele soorten en maten, maar ze zijn niet zo leuk als de Umbra Swingus Fotolijst; dit lijstje is een mini-schommel! De “schommel” bevat twee lijstje waar beide foto’s is kunnen van 3 x 3 cm . Als jij je even verveelt kan je de foto’s ook een tikje geven, waardoor ze echt bewegen als een schommel. Leuk voor op je moeders bureau op kantoor of thuis als decoratie. Bestel dit toffe lijstje hier Gadgethouse.nl!

Foto puzzel

Een super tof cadeau; je eigen foto als puzzel. Het kan bij YourSurprise! Want zeg nou zelf; wat is er leuker dan een puzzel leggen met jouw  eigen stukjes?! Kies dus je eigen foto of tekst, bijvoorbeeld een leuke familiefoto, en maak je puzzel extra persoonlijk! Jouw eigen ontwerp wordt met een glanzende fotofinish geprint op de puzzel. Het eindresultaat wordt altijd netjes verpakt in een prachtige cadeauverpakking en wordt verzonden met een leuk kaartje. Als dat geen leuk leuke verassing is voor je moeder!