Foto’s zijn herinneringen aan bijzondere momenten. Een bijzondere foto is daarom ook leuk om in je huis te hebben. Bij eenkadovoor zijn we daarom ook zo gek op foto’s. Lees dus snel deze blog verder want geven je een aantal (foto) cadeautips!

Puzzel

Een uniek kado; je eigen foto als puzzel.  Want zeg nou zelf; wat is er leuker dan een puzzel leggen met jouw  eigen stukjes? Niet veel dus!  Kies dus je eigen foto, afbeelding of tekst en maak je puzzel extra persoonlijk! Jouw eigen ontwerp wordt met een glanzende fotofinish geprint op de puzzel. Het eindresultaat wordt altijd netjes verpakt in een feestelijke cadeauverpakking en wordt verzonden met een leuk kaartje. Leuk voor de verjaardag van bijvoorbeeld  je oma of opa!

 

Fotomozaiek

Trouwe fans van ons blog weten het inmiddels wel; wij zijn fan van de foto mozaiken van Moz-Art! En logisch, want die zijn gewoon altijd een leuk kado om iemand mee te verrassen! Ben je samen met vrienden op vakantie geweest? Verras je BFF met een foto mozaiek met foto’s van jullie vakantie! Ben je alweer 5 jaar samen met je vriendje? Verzamel alle foto’s van jullie jubileum in een schitterend foto mozaïek! Vertrouw ons; dat vind iedereen leuk om te krijgen!

 

Lief lijstje

Leuk voor de meiden; een foto lijstje in de vorm van hart. Dit ontwerp van Ardiane is gemaakt van mooi, zacht hout en geeft een rustige uitstraling in de kamer. Door meerdere harten op te hangen kan je meerdere foto’s op hangen van je vriendinnen, familie en geliefde. Kijk dus snel hier voor deze schattige lijstjes!

Nog veel meer!

Er zijn nog tal van andere foto cadeau waarover we je kunnen vertellen, maar het leukste is om ze zelf te vinden natuurlijk! Neem daarom eens een kijkje op onze website eenkadovoor.nl!!