in

Hatsjoe! Mag ik een fruitmand?

Nu de ‘R’ al weer een tijdje in de maand zit doet ook de verkoudheid zijn ronde. Papieren zakdoekjes vliegen in de winkels over de toonbanken, net als extra vitaminetabletten en fruit. Alles om de verkoudheid te voorkomen of zo snel mogelijk de kop in te drukken. Ken jij iemand die regelmatig loopt te snotteren? Dan is het de hoogste tijd om eens een fruitmand kado te doen.

Een fruitmand is een hip cadeau

Een fruitmand ouderwets? Nee joh! Een fruitmand met heerlijk vers fruit zoals mango, peer, banaan, appels, ananas en granaatappel past helemaal bij deze tijd. Steeds meer mensen zijn bewust bezig met gezond eten en hun dagelijkse behoefte aan groente of fruit. Als iemand zich niet helemaal fit voelt is dat extra belangrijk. Maar juist dan is het ook lastiger om er op uit te gaan om gezond eten te kopen of uitgebreid gezond te koken. Dan is een fruitmand perfect! Een gezond cadeau voor iedereen die ziek of verkouden is of gewoon lekker gezond wil eten.

hippefruitmand

Naar de groenteboer? Niet nodig!

De tijd dat je voor het fruit in de fruitmand naar de groenteboer moet is verleden tijd. Het kán natuurlijk wel, maar er zijn makkelijkere manieren, zoals via Hippefruitmand.nl. Je kunt het al raden; hier kun je kun je terecht voor het versturen van een trendy fruitmand. Is iemand ziek, wil je iemand sterkte wensen of wil je een kraamvrouw een gezond kado geven? Bij Hippefruitmand.nl is het zo geregeld.

Zij kunnen een heerlijk gezonde fruitmand bezorgen op ieder gewenst adres in Nederland. Ook makkelijk: Je kunt er gelijk een kaartje bij doen met een lief berichtje en de beste wensen voor de gezondheid van de ontvanger. Zo ben je in één klap klaar, zonder de deur uit te hoeven. Heb jij wel eens een fruitmand cadeau gedaan?

What do you think?

Review Transformers

Review: Disney Frozen Pop-up Olaf spel