Lekker samen gezellig eten tijdens de veelbelovende Kerstdagen. Iedereen haalt zijn briljante kookkunsten uit de kast om een voortreffelijke maaltijd te bereiden. Funcooking is zeker één van die elektrische kookkunsten die bij de kerstdagen hoort. Het is makkelijk, maar wel héél gezellig.

Thuis lekker eten

Samen met de familie gourmetten of steengrillen kan zeker niet ontbreken tijdens de feestdagen. Tegenwoordig zijn er zo veel manieren van funcooking dat dit steeds meer een trend wordt. Denk maar eens aan de popcake of cupcake maker, helemaal anno nu en super handig. Wil jij graag tijdens de feestdagen gezellig gourmetten, steengrillen, cupcakes bakken of fonduen? Kijk dan snel hieronder!

Gourmetten

Gezellig met de hele familie eten? Dat kan als je gezellig gaat gourmetten. Bijvoorbeeld met een combinatie van een raclette-, gourmet- & grillset heeft een afneembare rechthoekige grillplaat waar er onder andere vlees, vis en groenten gegrild worden. Gezond en mager, want boter of olie is niet nodig. In de pannetjes kunnen verschillende originele Zwitserse raclettegerechten bereid worden. De pannetjes kunnen ook op de grillplaat geplaatst worden om bijvoorbeeld sausjes op te warmen of om te gourmetten. De pannetjes en de grillplaat zijn voorzien van een antiaanbaklaag, dus gemakkelijk schoon te maken. Daarnaast is de grillplaat vaatwasmachinebestendig. De pannetjes hebben koel blijvende handgrepen. De grill heeft een aan-/uitschakelaar met indicatielampje.

Pizarette

Pizza gourmet, ook wel pizzarette genoemd, is de laatste trend op het gebied van samen tafelen en funcooking. Zet je favoriete toppings als kaas, salami, champignons of tonijn op tafel en bak ter plekke in een enkele minuten je eigen minipizza. Super lekker en erg gezellig. De bodem koop je kant-en-klaar of die maak je van tevoren zelf. Wij gaan voor het eerste hihi en zo ben je lekker snel klaar!

Lekker fonduen

Gezellig kaas fonduen of chocolade fonduen tijdens de Kerst? Dat is ook gezellig.. Een prachtige pan waar je de meest lekker fondue in maakt. Kies bijvoorbeeld voor een luxe fonduepan die afneembaar is  van de separate verwarmingsbasis voor gemakkelijk schoonmaken en verversen van de fondue-olie.