Het aftellen is weer begonnen, want de vakantieperiode is weer in het vooruitzicht. Wordt het twee weken op de camping in Nederland of ga je voor luxe en ga je naar een all inclusive resort in Turkije. Het maakt niet uit waar je heen gaat, want het is altijd leuk, want je hoeft even niet te werken en je kunt de alledaagse beslommeringen even vergeten. En als je naar ikwilmeerreizen.nl gaat ben je gelijk in de vakantiestemming, want hier verkopen ze de leukste reisgadgets. Ik neem je mee op reis naar deze reislustige site en ik heb de leukste cadeaus voor je uitgezocht om cadeau te geven aan die vriendin die gaat backpacken door Azië of je zus die op de camping staat in Zuid-Frankrijk.

Gekreukte kaart

Ik heb altijd ruzie met de stadsplattegrond die ik weer netjes opgevouwen in de tas wil stoppen. Dat is vanaf nu verleden tijd, want deze plattegrond kun je gewoon vouwen op de manier die jij wilt of zelfs een prop van maken. Ook hoef je niet bang te zijn dat de kaart beschadigd raakt, want hij is gemaakt van speciaal materiaal en 100% waterproof. Een leuk cadeau voor je vriendin die een stedentrip heeft geboekt naar bijvoorbeeld Hong Kong of Milaan. De kaart is verkrijgbaar voor 22 steden.

Herkenbaar paspoort

Als je met een groepsreis meegaat, komt je paspoort op een grote hoop terecht bij de reisleider en als die de paspoorten dan weer terug wil geven is dat altijd lang wachten. Nu niet meer, want met dit hoesje is jouw paspoort goed herkenbaar. Het hoesje is nog eens superhandig ook, want je kunt er je tickets en andere belangrijke papieren in bewaren.

Goed beschermd

Een ongeluk zit in een klein hoekje maar met deze tas ben je goed beschermd, want er zitten wel 30 items in. Het tasje is lichtgewicht en neem je dus makkelijk mee overal naar toe zodat je een wondje meteen kunt behandelen. Erg handig voor die onhandige vriend.

Uitzwaaibox

Deze leuke box bevat een heleboel handige items dus een ontzettend leuk cadeau. Van een boekje waar je je reisavonturen in op kunt schrijven tot een regenponcho als je een regenbui op je hoofd krijgt. De box is nog uit te breiden met een katoenen tas en paspoorthoesje. En als je geen tijd meer hebt om je zus gedag te zeggen stuur je de box gewoon op, want hij past door de brievenbus.

Echte koffie

Koffie is vaak iets wat je ontzettend mist als je op vakantie bent, want de koffie is nooit zo lekker als in Nederland. Dit handige zakje zorgt ervoor dat je koffie net zo lekker is als thuis. In het zakje zit 20 gram filterkoffie. Je hoeft er alleen nog maar heet water overheen te gieten, 2 tot 4 minuten te wachten en je hebt overheerlijke koffie. Het zakje neemt weinig plaats in in je koffer dus je kunt er wel een paar meenemen. Een lekker cadeau voor de echte koffiedrinker.

Image Credits: Pixabay.