De vogeltjes fluiten, het zonnetje schijnt… het is lente. Tijd voor een nieuw seizoen en dus ook tijd voor nieuwe gadgets. Deze gadgets mag je echt niet missen deze lente!

Samsung Galaxy S7

Wow, de opvolger van de Samsung Galaxy S6de Galaxy S7, die moet je hebben! Waarom? Hij heeft een verbeterde lens, waardoor je nog mooiere foto’s maakt. Hij heeft maarliefst 12 megapixels, zo maak je zelfs mooie foto’s bij weinig licht.  Het geheugen is uitbreidbaar, dus je kunt genoeg foto’s maken.  Daarnaast is hij water- en stofdicht, handig als je op het strand bent. Vergeet je hem niet compleet te maken met een mooi telefoonhoesje?

Airwheel Q1

Het Bal kennen we nu allemaal wel, het is tijd voor Airwheel Q1! De Airwheel is de nieuwste rage op één wiel. Niet alleen ziet het er heel cool uit, maar doordat het tot wel 23 km bereik heeft kan je heel makkelijk en relaxed overal naar toe. Zo hou je tijd over, want je bent veel sneller op je werk of je afspraakje in de stad. Deze Airwheels lijken mij ook heel handig als je een stedentripje maakt. Deze Airwheel staat zeker op onze whislist!

Samsonite Micro Luggage Stepkoffer

Nog zo’n mooie gadget voor de lente, de Samsonite Micro Luggage Stepkoffer. Ideaal als je op vakantie gaat met het vliegtuig; deze sterke kunststof handbagage koffer is namelijk in een handomdraai om te toveren tot step. Ja, echt een step! Hierdoor kun je makkelijk en snel lange afstanden afleggen in een korte periode. De step koffer/trolley is niet alleen handig voor lange afstanden maar ook voor het gewicht, je hoeft niet de hele tijd de zware koffer te tillen. Uiteraard is deze trolley met step toegestaan als handbagage in het vliegtuig. Bekijk onderaan de pagina ook het filmpje.

Wij zijn benieuwd; wat is jouw favoriet?!