Ga jij graag op reis en heb je altijd het liefst de allernieuwste gadgets bij de hand? Dan zit je goed bij megagadgets.nl! De website biedt een ruim assortiment toffe gadgets die jouw vakantietripje net wat leuker en handiger maken. Zo heb je producten speciaal voor de winter, maar ook voor de zomer.

Zelfverwarmend eten of drinken

Ben je op reis en heb je geen magnetron of oven in de buurt? Neem dan een klein voorraadje Hot Boosters mee! Deze zelfverwarmende blikjes zijn ideaal voor onderweg. In een handomdraai heb je een lekkere soep of chocolademelk. Aan de onderkant van het blikje zit een capsule die het blik verwarmt. Het blikje is ook nog eens milieubewust.

 

De Carzor

Ben je als man (of vrouw) zijnde vaak onderweg, en vergeet je constant om een scheermesje mee te nemen? Dat is nu verleden tijd. De Carzor is een scheermesje met de grootte van een creditcard. Door de handige afmetingen kun je hem overal mee naartoe nemen en zelfs in je portemonnee bewaren. Op het ‘pasje’ zitten ook nog twee spiegeltjes, zodat je handig kunt bijwerken.

 

Geen foto missen met de Monopod

Je kent het vast wel. Je bent met je partner of vriend(in) en je wil graag een foto van jullie twee maken. Een vreemde aanspreken hoeft niet langer, want met de handige Monopod maak je zelf je foto’s! Je kunt de Monopod ook gebruiken om boven iemand uit te komen (handig met concerten) of om tussen mensen door te fotograferen.