Het is bijna Vaderdag, en dan is het tijd om je pa even in het zonnetje te zetten! Wij hebben enkele toffe, coole en grappige gadgets die hartstikke leuk zijn om cadeau te geven. Dus lees snel verder, want misschien zit er wel iets heel leuks tussen!

XXL biertje

Bijna iedere vader drinkt wel eens een biertje, maar er is niks zo lekker om datzelfde bier te drinken uit een XXL glas van MegaGadgets! In dit glas kan maar liefst 0,7 liter bier en wordt deze gadget geleverd met een handige standaard, waar je het glas in kan zetten. Het idee achter de standaard stamt uit de middel eeuwen, zodat het bier niet snel dood slaat. Kortom; het cadeautje voor iedere papa die een biertje lust!

 

Cool horloge

Je hoeft geen dure Rolex te geven; want deze Touch Watch is een veel leuker om te krijgen! Het leuke van dit horloge is namelijk dat je pas de tijd te zien krijgt wanneer je dubbel tikt op het glas. Het is een digitaal horloge en de uren en minuten worden weergegeven met een wit en blauw LED licht. Het horloge heeft een stoere look, echt voor de coole vaders! Bestel dit “high-tech” cadeautje nu bij GadgetHouse.nl!

 

Taxi Talk

Een leuke manier om je smartphone op te pimpen doe je met de Taxi Talk! Voortaan zeg je geen doei meer, maar over en sluiten! De Taxi Talk microfoon is aan te sluiten op alle soorten telefoons, tablets en computers. Het apparaat veranderd in zowel een microfoon als een speaker. Zo kan je met de microfoon Skypen op je laptop en via de microfoon bellen met je telefoon. Stel je maar voor dat je door je vader wordt gebeld door je pa met de Taxi Talk, dat gaat voor leuke situaties zorgen! Bestel deze toffe gadget nu bij Ditverzinjeniet.nl!