Sinterklaas is alweer in het land en ook de kerst zit er aan te komen! Dit is naast de gezelligste tijd van het jaar ook een gelegenheid om elkaar te verwennen met mooie cadeautjes. Op www.gadgethouse.nl vind je de beste gadgets voor in de schoen of onder de kerstboom. De leukste cadeautjes staan al voor je op een rij, zodat je niet ver hoeft te zoeken.

Vrouwen: touwtjes in eigen handen

Welke vrouw heeft een nog een man nodig met deze stoere roze gereedschap set? De set is een ideaal cadeau voor een vrouw die graag de touwtjes in eigen handen neemt. In deze koffer zit het meest gebruikte gereedschap, maar dan alles in een retro roze kleur. Laat je man dus maar op de bank zitten deze winter, want met deze set kun je alles aan!

Mannen: actie op het water

Hij zal nog even moeten wachten tot de winter voorbij is, maar met deze cadeaubon heeft de man in huis iets moois om naar uit te kijken. Met deze waterski- en wakeboard bon kan hij namelijk binnen twee uur de fijne kneepjes van het waterskiën en wakeboarden leren. Alles zit bij de cursus inbegrepen, dus hij kan al snel het water op.

Kinderen: angry birds real life

Angry Birds, wie kent het niet? Het spel is nu niet langer alleen te spelen via de app, maar ook in het echt! Het spel kan opgebouwd worden op dezelfde manier als in de app. Met een katapult vuur je een vogel af op de varkens die de eieren hebben gestolen. Als je hebt geschoten, ga je door naar het volgende level. Dat volgende level bestaat uit een nieuw opgebouwd spel. Zo hoef je het spel nooit meer in je eentje op je smartphone te spelen, maar kun je het gezellig aan de keukentafel doen.

Naast de bovengenoemde gadgets heeft www.gadgethouse.nl nog keuze uit een zeer ruim assortiment. Zo heb je retro gadgets, sport gadgets, huisdier gadgets en nog veel meer. Met meer dan 2500 gadgets vind je écht voor iedereen wat wils. Maak jouw Sinterklaasfeest of kerst modern en bestel op gadgethouse.nl!