Het leukste kado dat je kunt geven, als je het echt niet meer weet, is een gadget. Mijn omschrijving van een gadget is: een kado waar je eigenlijk niks aan hebt, maar toch leuk is om te hebben en zeker om te krijgen. Ik heb een opsomming gemaakt van de vijf meest sepctaculaire gadgets van kadowereld.nl. 

Fli Tunes speaker frisbee

Het ideale item voor op het strand. Het is niet alleen een frisbee, het is ook een geluidsspeaker. Je kunt deze frisbee uitklappen, waardoor er een holte ontstaat in de frisbee. Leg jouw telefoon of muziekspeler in die holte en jouw muziek wordt dubbel versterkt! Klaar met de muziek en toe aan wat actie? Klap de Fli Tunes weer in en een potje frisbee kan beginnen! Superleuk (was super leuk) kado voor de beach boy in jouw familie.

Giannini pizzaschaar

De ideale oplossing om een pizza in stukken te delen! In plaats van kliederen, knip je met de pizzaschaar jouw pizza makkelijk in stukken. Dit is nou typisch zo’n gadget waar je niks aan hebt, maar hoe leuk is het om het iemand te geven die, bijvoorbeeld, net op kamers gaat. Er gaan heel veel pizza’s naar binnen bij de gemiddelde student!

Homerun-ovenwanten

Is deze stoere ovenhandschoen van Mustard niet supercool om te zien? Het is weer eens wat anders dan ovenhandschoenen met bloemenprint of een roze kleurtje. Laten we eerlijk zijn, ovenwanten zijn toch wel heel handig in de keuken. Voor de echte kok in de familie is dit een cadeau om jaloers van te worden.

Roze gereedschapsset

Als onafhankelijke vrouw heb je natuurlijk helemaal geen man nodig tijdens het klussen. Het klussen wordt nu nog makkelijker met deze handige en compacte gereedschapsset van La Chaise Longue. Super cadeau voor een vriendin die na een scheiding weer voor zichzelf kiest. Met de kleur roze wordt alles weer wat mooier, toch?

iTowel strandlaken

Dit leuke strandlaken is een echt hebbeding voor Apple fans. Op het strandlaken staat namelijk een levensgrote iPhone, compleet met App-iconen. Het strandlaken is niet alleen perfect voor op het strand, maar zeker ook voor thuis in de badkamer.

 

Met dank aan Jenny!