Moederdag staat zo goed als voor de deur en dat betekent natuurlijk een cadeautje kopen! Heb jij nog steeds geen idee wat je haar dit jaar moet geven? Niet getreurd, wij hebben namelijk enkele coole gadget (cadeau)tips waar je jouw moeder zeker blij mee zal maken. Lees dus snel verder!

Aapje in je thee

De Monkey Tea Infuser is een grappige theefilter waarmee je verse thee kan zetten! Het werkt simpel; stop de thee in de buik van het aapje en hang ‘m in juw mok of kopje met heet water.  Zoals een echte aapje, heeft de Monkey Tea Infuser lange armen en waardoor je ‘m in iedere soort mok. Ook krijg je bij deze toffe gadget een lekbakje, zodat je na gebruik het “aapje” erop kan leggen. Leuk en handig om cadeau te geven dus!

Stop de snurker!

Een leuk cadeautje voor alle moeders met snurkende echtgenotes; met de Stop de Snurker ben je in één klap van het probleem af! Het is een simpele gadget, het is namelijk een houten stok met een bokshandschoen erop! Als je dan ‘s avonds ligt te slapen en je partner begint weer met snurken, dan pak je gewoon de stok, en stomp je hem (voorzichtig) in zijn of haar gezicht. Werkt gegarandeerd! 😉

Tile

Het komt misschien over als een cadeau om een subtiele hint te maken, maar het is niet onze intentie; deze ovenhandschoen heeft de vorm van een bijtende haai! De handschoen is gemaakt van polyester, neopreen en linnen en is, ondanks zijn grappige vorm, toch handig te gebruiken. Zo wordt in de keuken staan een stukje leuker. Bestel deze grappig ovenhandschoen nu bij Ditverzinjeniet.nl!

 

Op eenkadovoor.nl vind je deze en nog veel meer leuke gadgets voor Moederdag. Neem dus snel een kijkje en laat je verassen door het grote assortiment!