Vaderdag ligt om de hoek en dus is het tijd om alle papa’s weer een flink te verwennen met een leuk vaderdag cadeau… Zoals gadgets! Deze hebbedingetjes zijn erg in trek als geschenk voor vaders, want er zit altijd wel iets tussen. Eenkadovoor ging op zoek naar een aantal leuke suggesties!

Oorlog voeren

Haal het innerlijke kind terug uit die harde werker en verras jouw vader met een Mini afstandsbestuurbare Tank! Met dit radiografische voertuig werkt op vier AA batterijen en kan in iedere directie rijden. Tijd dus om het speelse terug de halen uit een té strakke man!

Mega bierglas

Voor veel mannen is het altijd een geschikt moment voor een biertje en voor de vaders die niet telkens opnieuw een fles willen halen biedt dit cadeau een oplossing. In het mega bierglas gaat namelijk een heel liter om heerlijk lang van te genieten!

Balkon BBQ

De perfecte oplossing voor iedere vader die graag wilt genieten van een BBQ, maar geen tuin of groot balkon heeft en niet naar het park wilt gaan: een balkon barbecue! De gril is gemakkelijk schoon te houden, de BBQ hangt ten allen tijden op een gemakkelijke hoogte en er is toch flink wat oppervlakte, dus aan het koken geblazen!

Voodoo Knifes

Speciaal voor de vader die zijn keuken iets spannender mag maken, de Voodoo Knife Set! Dit toffe beeld is perfect om verscheidene keukenmessen in op te slaan op een stijlvolle manier. Zo spot niemand meer met papa wanneer hij (weer eens) staat te koken!