Nog even en het is zover onze laatste Koninginnedag! Extra reden om er een écht feestje van te maken. Trek je beste oranje outfit aan en combineer dit met onderstaande fantastische gadgets. Met deze gadgets sta jij gegarandeerd in the spotlights tijdens Queensday!

XXL bierglas met standaard!

Dit bierglas is een extra groot langwerpig glas en wordt geleverd met een handige standaard. Het ontwerp van dit glas komt al uit de middeleeuwen en zorgt er voor dat het bier niet snel dood slaat. De standaard die wordt meegeleverd werd vroeger aan de koets gehangen zodat je ook gewoon een BVO’tje (biertje voor onderweg) had zonder dat je glas omviel! Voor de Engels sprekende mensen onder ons staat hij ook wel bekend als The Yard Glass, niet te verwarren met een meter bier. Geniet dus van je pintje en zet hem lekker aan de kant als je weer gaat feesten. Tijdens een feestje heb je nu al snel aan één glas bier genoeg voor de hele avond… Nou nog één pilsje dan!

Kenmerken Bierglas XXL:

  • Bierglas met standaard
  • Bierglas kan ook zonder standaard neergezet worden
  • Met gistbol aan de onderkant
  • Lengte van 40 cm.
  • Inhoud van 0,7 L

 

Beer Belt

Deze bierriem is de oplossing voor mannen die niet steeds naar de koelkast willen lopen voor een biertje! Hou ze bij de hand met behulp van de Beer Belt! Deze riem kennen we natuurlijk al in combinatie met gereedschap. Gereedschap en een biertje is vaak een goede combinatie, bouwvakkers lusten wel lekker pilsje! Waarom zou je dan deze handige riem niet ook kunnen gebruiken voor blikjes bier? Precies, super handig die biertjes makkelijk bij de hand. Je hoeft niet telkens naar een koelkast te lopen of je stopt de biertjes tijdens festivals moeiteloos in de riem. Geen gedoe met tassen, zakken of telkens overal wachten om een nieuw biertje te bestellen. Er passen zes blikjes in, dus daar kun je wel even mee vooruit. Natuurlijk kun je er ook blikjes frisdrank in doen. Altijd handig voor de BOB onder de bierdrinkers!