Tijd om papa in het zonnetje te zetten met leuke, originele, handige en tóch goedkope cadeaus: gadgets. Deze geschenken zullen als Vaderdagkado gegarandeerd in de smaak vallen bij iedere vader!

Balkon BBQ

De perfecte oplossing voor iedere vader die graag wilt genieten van een BBQ, maar geen tuin of groot balkon heeft en niet naar het park wilt gaan: een balkon barbecue! De gril is gemakkelijk schoon te houden, de BBQ hangt ten allen tijden op een gemakkelijke hoogte en er is toch flink wat oppervlakte, dus aan het koken geblazen!

Facebook

Maak douchen nu nóg leuker met de Social Shower Curtain! Dit speciale douchegordijn is ingericht als een Facebook-profiel, vol met badkamer gerelateerde grappen en een hokje voor jouw hoofd. Dát wordt nog eens een leuke profielfoto voor ene vader die altijd op Facebook zit!

Altijd warm

Voor wie ook altijd vergeet dat hij nog een bak koffie heeft staan, is de USB Cup Warmer echt een oplossing. Deze opwarmingsplaat sluit je aan op een USB poort, waarna je net zo lang over jouw bakkie kan doen als jij wilt! Bijna alle mokken passen op de plaat, dus wacht niet langer en red je koffie!

Pizzasnijder

Je kent het wel, je hebt trek in een heerlijke pizza maar die moet uiteraard eerst in stukken verdeelt worden. Daar komt de ‘Pizza Boss 3000 pizzasnijder’ in aanmerking, want deze grappige gadget snijdt met gemak door zelfs de hardste topping heen. Een praktische gadget dat ieder huishouden móét hebben!