De kleur roze is niet alleen voor jonge meisjes maar veel volwassen vrouwen vinden deze kleur ook prachtig. Op Ditverzinjeniet.nl vind je leuke roze gadgets waar iedere vrouw verliefd op wordt.  Onderstaand een opsomming van enkele roze gadgets.

Klussen is niet alleen voor mannen

Met deze roze toolbox kan jij voortaan de klusjes in huis opknappen. In de box zitten o.a. een hamer, schroevendraaierset, scharen, rolmaat en waterpas.  Je man kan voortaan op de bank blijven zitten, want jij klaart de klus.

Je kunt ook in de tuin aan de slag, want er is ook een roze tuingereedschapskist verkrijgbaar. Met o.a. roze tuinhandschoenen, schepje, harkje, snoeischaar en kniemat maak je je tuin weer klaar voor het voorjaar.

Alaaf!

Carnaval staat weer bijna voor de deur dus wil je leuk voor de dag verschijnen. Jij draag natuurlijk een roze pruik, want je gaat als varkentje, Pink of prinses verkleed. De pruik is one size fits all dus voor ieder hoofd geschikt.

Roze iGloves

Met roze hand je smartphone bedienen dat kan met deze schattige handschoentjes. Je valt lekker op met deze roze exemplaren, ze zijn heerlijk warm en ze beschadigen je smarthphone niet.

Lekker bakken!

Cupcakes, iedereen is er dol op en het is helemaal leuk als ze in een speciaal kopje geserveerd worden. Je serveert het cakeje in het kopje waar ook een schoteltje bij zit. Je kunt het cakeje bereiden in het kopje, want deze is geschikt voor gasovens, heteluchtovens en magnetron. Het kopje is gemaakt van siliconen maar serveer er geen thee in.

Kruimeldiefje Hetty

Ook altijd last van kruimels in je toetsenbord. Dit schattige kruimeldiefje maakt je toetsenbord maar ook je bureau brandschoon. Hetty werkt op batterijen en is dol op kruimels dus laat haar maar veel werken.

Wie zoet is krijgt lekkers

Suikerspinnen doen mij denken aan de kermis. Maar nu kan je ook thuis aan de slag, want met deze suikerspinmachine kan je thuis je eigen suikerspin maken. Je hebt alleen maar suikerspinsuiker nodig, stokjes en natuurlijk de suikerspinmachine en je draait binnen enkele minuten een lekker zoete suikerspin.

 

Kan je niet genoeg krijgen van deze roze gadgets?  Je vindt er nog meer op Ditverzinjeniet.nl!