in ,

Sinterklaas kent de coolste jongens gadgets!

Wat zou er dit jaar in de zak van Sinterklaas zitten voor alle stoere jongens in Nederland? Wij van eenkadovoor weten wel dat de goedheiligman hele toffe gadgets heeft gekocht bij MegaGadgets.nl!

Spielberg 2.0

Stilte op de set, de camera rolt en actie! Met de Make Your Own (MYO) movie kit kan je met uitknipbare figuren een film maken. Schrijf een script, plaats de figuurtjes zoals jij ze wilt hebben en laat de camera maar rollen. Voor je het weet is Steven Spielberg 2.0 geboren!

 

Speelplezier op zonne-energie

Toen de Sint hoorde van speelgoed dat werkte op zonne-energie werd hij best nieuwsgierig; want speelgoed dat alleen werkt door zonlicht, is dat wel leuk? Het antwoord is ja!
Met de solar car is race plezier verzekerd! Via een afstandbediening (zonder batterijen) bestuur je de auto. Een leuke en ecologische manier van racen dus. En met de solar coaster heb je een kleine achtbaan in huis waar je veel plezier aan beleeft!

 

Zee in de slaapkamer

Woon je nou te ver van het strand, maar vind je de zee toch zo geweldig? Met de Water Projector breng je de zee naar je slaapkamer! Deze lamp projecteerd de zee op het plafond. Plus; je kan je mobiel aansluiten zodat je ook muziek kan afspelen. De perfecte manier om in slaap te vallen  toch?

 

I love the drummer

Voor de toekomstige drummers heeft de Sint een erg leuk cadeau gevonden; de Rythm Sticks! Deze drum stokjes maken het geluid van een drumstel, terwijl je gewoon lucht drummen bent. You don’t need a drumkit to be a drummer! Lekker tijd dodend en leuk om de juf mee te pesten.

 

Choco Monopoly

Monopoly spelen was nog nooit zo lekker; want MegaGadgets heeft de chocolade editie van het wereldberoemde spel! De spelregels zijn iets anders; want je kan het spel opeten. We gaan niet te veel verklappen, maar we verzekeren je één ding; het is smullen geblazen!

Al deze toffe gadgets en nog veel meer zijn verkrijgbaar op MegaGadgets.nl!

Sinterklaas bouwt met LEGO

Gadgets van de Sint