In dit blog bespreken we twee games die nog moeten verschijnen: Call of Duty Ghosts en Assassin’s Creed Black Flag. Allebei ontzettend populair en ieder heeft z’n eigen, bijzondere kenmerk. Heerlijk tijdvermaak voor mannen!

Call of Duty Ghosts

“De moeder der shooters”. Zo wordt Call of Duty ook wel genoemd in de media. De reeks was (en is nog steeds) toonaangevend in de game industrie. Sinds de release van de eerst CoD nam de populariteit met elke game toe. En toen Infinity Ward met de Modern Warfare serie in CoD begon bereikte de game hoge pieken. Zowel deel één, twee als drie zijn ontzettend goed ontvangen. Modern Warfare 3 behaalde zelfs record cijfers tijdens de eerste week van de release.
Ghosts is de opvolger van MW3. Er is nog niet veel bekend over de verhaallijn, maar een exclusieve gametrailer is via deze link al te bekijken. De makers hebben een grandioos spektakel beloofd met een vernieuwde gameplay, setting en cast. Ook de multiplayer is weer verbeterd, iets waar de CoD series om bekend staan! En terugkijkend op de vorige delen, is het eigenlijk zo goed als zeker dat deze game veel gameplezier zal bieden.

 

Assassin’s Creed Black Flag

Al vanaf de Assassin’s Creed game was het succes rondom de serie ongekend. Nog nooit werd een nieuwe game zo goed ontvangen. Maar het nieuwste deel is alweer in aantocht, en na de middeleeuwen, renecsance en de Amerikaanse burger oorlog speelt deze game zich af in 1715; de tijd van piraten. Je stapt in de schoenen van de jonge kapitein Edward Kenway. Een huurmoordenaar met zijn hart op de juiste plek. Hij zal in de deze game proberen het vertrouwen van Kapitein Blackbeard te winnen. De bekende gameplay uit de series komt vernieuwd terug, aldus Ubisoft, de makers van de reeks. Er zijn dus hoge verwachtingen voor deze game!

Assassin’s Creed Black Flag komt 31 oktober 2013 uit en is ook in verschillende edities te reserveren via Bol.com!