Ken jij het magazine genaamd TROTS al? TROTS is hét nieuwe tijdschrift voor oma’s (en opa’s) die genieten van het opgroeien van de kleinkinderen. Oma zijn is een boeiende levensfase. TROTS biedt iedere twee maanden herkenning, tips en veel ervaringen van andere oma’s (en opa’s).

100 pagina’s dikke glossy

Een 100 pagina’s dikke glossy vol met interessante weetjes voor oma’s en opa’s die genieten van hun kleinkinderen. Oma worden is een mooie en leuke levensfase, elke twee maanden biedt TROTS handige tips, herkenning, leuke weetjes en ervaringen van anderen oma’s en opa’s.

000

Geef TROTS cadeau!

Verder is er in het blad aandacht voor spraakmakende interviews, boeiende rapportages en mooie columns, Vakantieaanbiedingen, inspireerde shopping rubrieken en nog veel meer. Kortom. Ben jij een trotse oma? Dan mag je dit blad niet missen!  Neem nu een abonnement of geef TROTS cadeau aan opa en oma.

Andere cadeaus voor opa en oma

Ben je ook nog op zoek naar een ander cadeau voor opa en oma? Om ze te bedanken voor het oppassen, omdat ze altijd bijspringen of gewoon omdat ze de allerliefste van de wereld zijn? Hier vind je nog wat leuke cadeautips voor opa en oma.