in , ,

Ho ho ho, tijd voor een persoonlijk cadeau!

Sinterklaas is nog maar net het land uit, maar de meeste mensen denken al aan de Kerst! Daarbij hoort gezelligheid, sfeer en een grote kerstboom met daaronder veel cadeautjes! Vind jij het moeilijk om voor iedereen iets uit te zoeken? Kijk dan eens naar onze tips!

Een frosted kerstbal

Je kunt je kerstboom natuurlijk volhangen met simpele, gekleurde kerstballen. Leuker is een gepersonaliseerde kerstbal waar je een boodschap op kunt zetten. De kerstbal heeft een doorsnede van circa 8 centimeter. De kerstbal wordt volledig gematteerd, de letters en afbeelding worden opengelaten en blijven van helder glas. Het ideale cadeau om in december te geven! Denk bijvoorbeeld aan baby’s eerste kerst of als relatiegeschenk.

Wijn of glühweinpakket met wijnglazen

Ken je het gevoel? Lekker op de bank hangen, open haard aan, onder een kleedje… daar hoort een lekker wijntje bij. Je kunt kiezen tussen een groot wijnpakket met twee kristallen wijnglazen bestaat uit een fles wijn (witte, rode of rosé naar keuze) en twee glazen. De glazen kun je laten graveren. Daardoor is het pakket ideaal om bijvoorbeeld aan een pasgetrouwd stelletje te geven. Liever het ultieme wintergevoel beleven? Er is ook een glühweinpakket bestaande uit een heerlijke fles glühwein uit twee kelk wijnglazen met een hoogte van 18 cm en een inhoud van 35cl.

 

origineel-kadootje

Bierpakket met bierglazen

Voor vrouwen soms moeilijk te begrijpen, maar niet iedereen is een wijnliefhebber. Een groep mannen zul je dan ook eerder met een heel stel biertjes op tafel treffen. Dit bierpakket met glazen is het ideale cadeau voor bierliefhebbers onder ons. Het cadeaupakket bestaat uit 2 standaard bierglazen van 18 cm hoog en een Magnum fles Keizerskroon pilsner van 1500ml. Proost!

 

Gepersonaliseerde bierpul

Naast het bierpakket is er ook nog een gepersonaliseerde bierpul. De bierpul is 13.1 centimeter hoog en heeft een inhoud van 500 ml. Een mooi cadeau voor mannen met Kerst, op Vaderdag, een verjaardag of gewoon zomaar! Op de bierpul kun je een eigen tekst of afbeelding laten zetten.

Maak er mooie feestdagen van met de beste cadeauselectie die wij voor jou konden vinden!

What do you think?

Written by Iris van Iersel

Afgestudeerd journalist. Dol op schrijven en social media. Ik ben bedrijfsjournalist voor Rabobank en werk in een drogisterij. Daarnaast blog ik met heel veel plezier over make-up en natuurlijk over cadeautjes!
www.irispraat.nl

Een mooie nieuwe inrichting: kortingsbon!

Hoe je NIET moet reageren op een kado wat je niet leuk vindt!