Ben jij de grote grappenmaker van jouw vriendengroep en ben je weer op zoek naar inspiratie en de meest hilarische gadgets, lees dan gauw verder! Eenkadovoor is op zoek gegaan naar gadgets om mee te grappen en grollen!

Zombie tuinkabouter

 

Jaag die vervelende buurman de boom in en lach je kapot wanneer de postbode in de haag ligt met de zombie tuinkabouter! Deze griezelige gnoom is geen natuurbeschermer, maar eerder een verschrikker. Met zijn glow-in-the-dark ogen jaagt hij iedere voorbijganger de stuipen op het lijf!

Plagen

 

Tijd om die macho in jouw vriendengroep is goed voor het blok te zetten met de Small Pecker Condoms! Bruikbaar zijn ze niet, maar deze mini-condooms zullen zeker een plagerig statement overbrengen die jouw vriend nog lang zal bijblijven!

Bloedmat

 

Geef jouw vrienden nachtmerries en maak jouw ouders bang met deze Bloodbad douche mat! Deze witte mat lijkt onschuldig, maar zodra jij er na een douchesessie op stap komen er bloedrode voetstappen. Creepy! Creëer met dit ogenschijnlijk simpele gadget een echte horror-scene!

Puzzelen

 

Dit is niet alleen een handige gadget wanneer de krant lezer begint te vervelen, bezoekers zullen raar opkijken wanneer zij een toiletbeurt moeten afronden met Sudoku toiletpapier! Met deze wc-papierrol worden alle toiletbehoeftes met stijl voorzien!

Facebook

 

Maak douchen nu nóg leuker met de Social Shower Curtain! Dit speciale douchegordijn is ingericht als een Facebook-profiel, vol met badkamer gerelateerde grappen en een hokje voor jouw hoofd. Dát wordt nog eens een leuke profielfoto!