in

Gekke Kerst cadeaus!

Soms houden we er van om lekker gek te doen, ook met cadeaus. Zet nu deze aparte, originele kerst cadeaus op jouw verlanglijstje, of dat van uw kind!

Creatieve oplossing

Ga je naar een verkleedfeestje en wil jij een echte ‘bad ass’ look, wil je jou vader of oom een stuk stoerder laten lijken of vind je jouw zoon nog een beetje te jong voor tattoo’s? De tattoo sleeves bieden een creatieve oplossing! Het zijn het een soort mouwen die je over jouw arm heen trekt. Niet te onderscheiden van echte tattoo’s!

Verveling wegwerken

Als je op zoek bent naar iets om te doen wanneer jij je verveelt, dan is de Magnetic Nano Putty echt iets voor jou. Deze kleverige boel kan jij zelf kneden en vormen met zowel vingers als de magnetische bal die je bij het product krijgt. Maak creatieve, originele creaties of werk gewoon die verveling weg!

Groene vingers

Ken jij iemand die gek is op thee, misschien ben je er zelf ook helemaal weg van! Dan is de  Grow your own Tea Gift set een leuke giftset. Hiermee kan je namelijk je eigen thee kweken. De potgrond is gemaakt van cocos en is dus milieuvriendelijk. In de pot vind je een zak met zaadjes van de gewenste thee, je kunt kiezen uit munt-, kamille- of venkelthee. Meer dan genoeg heerlijke smaken, je hoeft er niet eens meer voor naar de supermarkt!

Niet meer alleen

Of je een vriendin wilt plagen of het een serieus bedoelt cadeau is, de Boyfriend Pillow past absoluut in het rijtje gekke kados! De ontvanger hoeft zich ‘s avonds niet meer alleen te voelen, want dit kussen slaat een arm om je heen en houdt je vast. Slaap lekker!

Subtiele hint

Een subtiele hint om te laten weten dat iemand misschien een beetje té veel met social media bezig is… De Social Shower Curtain! Dit douchegordijn is voorzien van grappige leuzen, interessante stellingen en een vak voor je profielfoto – De ontvanger natuurlijk!

What do you think?

oma

Mooie sieraden voor moeders

4x een origineel kerstpakket