A new adventure werd voor mij een feit nadat ik mijn plek achter één van de bureaus bij Blue Webmedia had veroverd. Zo blij als een klein kind in een snoepwinkel ga ik nu bikkel-hard aan de slag. In mijn eerste week stonden er vele verrassingen te wachten. Waarvan één, heel klein, maar bijzonder cadeautje. Ik mocht een geluksmuntje uitzoeken! En wat vind ik die fabulous! Zo klein, maar toch ook zó bijzonder. En zodra ik de woorden ‘geluksmuntje’ en ‘uitzoeken’ hoorde, wist ik meteen wie de gelukkige ontvanger zou worden; mijn lieve moeder.

Mijn lieve moeder, die altijd –no matter what– voor mij klaarstaat en die forever met heel haar hart, onvoorwaardelijk van mij houdt. Een beter persoon in mijn leven kan ik niet wensen. Mijn beslissing stond vast; het geluksmuntje was voor mijn moeder. Zodra ik de doorzichtige plastic box vol prachtige muntjes opende werd ik al gelijk hebberig. Eigenlijk zou ik ze stiekem allemaal willen hebben! Gelukkig heb ik nog meer mensen in mijn leven waar ik dól op ben. In één oogopslag zag ik het muntje ‘Mom I Love You’ -shining bright-in een apart vakje liggen. Deze wil ik! Ik stopte het muntje in de luxe cadeauverpakking, wat het net iets meer trendy maakt. Wat een leuk gebaar om te geven aan een persoon waar je gek op bent!
Ik vind het altijd veel leuker om cadeautjes te geven dan te krijgen en dus stond ik te popelen om dit aan mijn moeder te schenken. Ze was immers deze week jarig, en dit kwam dan als een onverwacht, vervroegd kleinigheidje om ‘misschien’ haar alvast een speciaal gevoel te geven. Ik kwam thuis en mijn moeder stond as usual in de keuken om één van haar healthy recepten te bereiden. ”Mam ik heb een kleinigheidje voor je. Heb ik meegenomen van de zaak”. Ik was zo benieuwd wat ze er van vond! Ze zag het zakje, en al snel verscheen er een oor-tot-oor glimlach op haar gezicht. Eenmaal het muntje uit het zakje gehaald, wist ze niet hoe snel ze me moest bedanken. Emoties speelde een grote rol door de prachtige tekst die haar nét even diep raakte. Het was een speciaal moment die wij samen deelden.
Bij een geluksmuntje gaat het puur om het gebaar. Even aan iemand laten weten dat je aan degene denkt en om die persoon geeft. Het is een gebaar van geluk, waar wij allen in geloven. Want zonder geloven in elkaars geluk zou het er somber uitzien. Bewaar het muntje goed en houd het altijd dicht bij je, zoals mijn moeder doet, en wie weet brengt het jouw ooit geluk! En boven alles, deel je samen een prachtig moment die je niet snel zal vergeten!
Liefs Cynthia