Het TT Circuit Assen organiseert samen met MotoPaints jaarlijks de Landelijke Motordagen in combinatie met het Open Paddock Event. Voor elke motorrijder is dit dé kans om een week voor de 23e editie van het WK Superbike zelf te rijden op het Grand Prix circuit! Daarnaast is er volop gratis vermaak op de paddock en in de pitboxen: rondleidingen, shows, stands, opstapmogelijkheden, demo’s en activiteiten voor kinderen.

Twee gezellige dagen!

Motorrijders kunnen hun motor parkeren en showen op de paddock. Op zaterdag 19 en zondag 20 april (eerste paasdag) is het zo ver: de 24e Landelijke Motordagen & Open Paddock Event. Twee gezellige dagen voor het hele gezin!

Geluksmuntje ‘Born to ride’

Heb jij een stoere vader, moeder, vriend of vriendin die motor rijdt en helemaal gek is van motors? Wij hebben het geluksmuntje ‘Born to ride’  Een mooi en stoer muntje om te schenken aan een motorrijder! Een muntje dat je voor altijd bij je draagt.

Extra geluk tijdens de motordagen!

Motorrijden kan best gevaarlijk zijn, dit muntje brengt geluk en zal je beschermen tijdens het motorrijden! Waar wacht je nog op? Bestel de geluksmunt ‘Born to ride’