Van de week heb ik mijn ouders heel erg blij gemaakt met een geluksmuntje. Voor beide had ik er één. Ze kwamen mij ophalen van stage en ik wees aan dat ze naar de parkeerplaats moesten komen…

Geluksmuntjes

M’n ouders keken me raar aan toen ik zei dat ze moesten parkeren. Ik wist honderd procent zeker dat ze het een super lief kado zouden vinden! Toen vertelde ik dat ik voor beide een geluksmuntje had. Natuurlijk zijn hun weer zo slim om alleen de voorkant ervan te bekijken dus ik moest ze er op wijzen dat er ook een achter kant was..

Bij mijn moeder haar geluksmuntje staat er op de voorkant: ‘’MOM I Love You!’’ en op de achterkant: ‘’Mother when I think of you, I remember the warmth of you eyes, and the beauty that blooms like a rose, every time you smile.’’ De tekst is erg mooi om te lezen en om dat te krijgen is natuurlijk geweldig!

Bij mijn vader zijn geluksmuntje staat er op de voorkant: ‘’DAD I Love You!’’ en op de achterkant: ‘’A father like you is hard to find-one who’s Honest, Strong, wise and kind.’’ Deze tekst heeft een warm gevoel aan mijn vader gegeven en hij voelt zich ook erg trots.

Trots op het cadeau

Mijn ouders zijn erg blij met hun geluksmuntje. Ik kreeg van beide een dikke zoen! Ze hebben allebei beloofd om het in hun portemonnee te bewaren. De geluksmuntjes zijn inderdaad echt hele kleine geschenken, maar met een hele grote betekenis. Zo zie je maar weer dat een groot kado niet altijd het beste kado is.

Natuurlijk heb je ook nog andere geluksmuntjes, bijvoorbeeld voor je opa, oma en je beste vriend of vriendin. Een geluksmuntje is dus het perfecte kado om iemand heel erg gelukkig te maken bijvoorbeeld als Vaderdagkado of Moederdag cadeau!