Gepersonaliseerd kraamkado
in ,

Gepersonaliseerd kraamkado

Het is altijd leuk om een de kleine baby en zijn of haar ouders te verrassen met een kraamkado! Persoonlijk hou ik heel erg van een gepersonaliseerd kraamkado, dus met eigen naam of  met eigen foto. En dat komt mooi uit, want je hebt heel veel gepersonaliseerde kraamkado’s! Zal ik er een aantal uitlichten voor jou?

Kraamkado met naam

Als er een kleine baby is geboren dan heeft hij of zij natuurlijk ook een mooie naam. Een naam waar de ouders van het kindje heel erg hun best op hebben gedaan en dus ook erg trots op zijn! Terecht, dit lieve kindje zal deze naam de rest van zijn of haar leven dragen!

Een gepersonaliseerd kraamkado met de naam van het kindje is daarom heel erg leuk! Een mutsje of handdoek met de naam van de kleine, of een leuk t-shirtje, rugzakje of koffertje. Dit kan natuurlijk leuk met de voornaam of de voor- en achternaam. Ook leuk; alleen met de achternaam! Dan kunnen toch meerdere mensen het kraamkado gebruiken, bijvoorbeeld als hij of zij later nog een broertje of zusje krijgt.

Voordeel: een gepersonaliseerd kraamkado is zo geregeld! Je hebt alleen een naam en/of achternaam nodig. Je hoeft er geen foto of iets dergelijks voor te regelen, hoewel een kraamcadeau met foto natuurlijk ook erg leuk is.

Kraamkado met foto

Mintens net zo leuk is het om iemand te verrassen met een kraamkado’s met een foto of afbeelding. Dit kan een foto van het baby’tje zijn, een afbeelding van het geboortekaartje of iets anders. Een foto van het baby’tje is soms misschien wat lastig omdat je die niet altijd hebt, maar via Facebook kom je soms al een heel eind. Anders kun je misschien ook aan een trotse opa, oma of tante vragen of ze misschien een leuke foto hebben die je kunt lenen.

Bekijk hier de kraamkado’s met foto!

What do you think?

sieraden persoonlijk boodschap

Sieraden met een persoonlijke boodschap

Abraham cadeaus: de leukste cadeaus als je 50 wordt